Videanu: N-a fost un vot împotriva lui Băsescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adriean Videanu
Adriean Videanu

Preşedintele interimar la PDL Bucureşti, Adriean Videanu, a declarat, în această dimineaţă, că nu se poate vorbi despre un vot împotriva lui Traian Băsescu la referendum, el precizând că cei care au boicotat referendumul i-au sancţionat pe cei 256 de parlamentari care l-au suspendat pe preşedinte.

"Nu a fost un vot împotriva lui Traian Băsescu", a spus Videanu, precizând că românii care nu s-au prezentat la vot i-au sancţionat pe cei 256 de parlamentari care l-au suspendat pe preşedinte.

El a reluat ideea potrivit căreia prezenţa finală nu poate fi mai mare de 45%. "Acel 44 virgulă nu poate ajunge decât pe la un 45%", a spus Videanu.

Întrebat ce se va întâmpla în continuare, el a răspuns că, potrivit legii, Curtea Constituţională va invalida referendumul.

Întrebat cum comentează afirmaţiile premierului Victor Ponta, care a spus, duminică seară, la Guvern, că nouă milioane de români au votat pentru demiterea lui Traian Băsescu, Videanu a răspuns: "Vă rog să nu îl credeţi niciodată pe premierul Victor Ponta".

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite