Videanu: Domnul Ponta nu ratează nicio ocazie să fie penibil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adriean Videanu, atac dur la Victor Ponta
Adriean Videanu, atac dur la Victor Ponta

Liderul PDL Adriean Videanu a declarat, astăzi, că este halucinant ca un premier care a făcut o rectificare bugetară să afirme că nu are bani pentru ultimele 45 de zile, el precizând că afirmaţiile lui Victor Ponta dovedesc "incompetenţa dusă la extrem", notează Mediafax.

"În orice ieşire publică domnul Ponta nu ratează nicio ocazie să fie penibil. Este halucinant pentru un prim-ministru care a realizat o rectificare bugetară în august anul acesta, cu alte cuvinte a redesenat construcţia bugetară, să vină să spună în momentul de faţă că nu are bani pentru ultimile 45 de zile. Este incompetenţa dusă la extrem", a precizat Videanu.

De asemenea el l-a criticat pe Victor Ponta pentru afirmţiile potrivit cărora Dan Diaconescu ar fi fost protejat de Adriean Videanu şi de PDL.

"Este halucinant în condiţiile în care, prin procedura de privatizare pe care tu, Guvernul Ponta, ai aprobat-o, i-ai dat voie pur şi simplu domnului Dan Diaconescu să facă show-ul naţional pe care l-a făcut, să vii să spui, în momentul de faţă, că el, Diaconescu, a fost protejat de Videanu şi de PDL. Este halucinant faptul că singurul om care l-a protejat pe domnul Dan Diaconescu este chiar Victor Ponta, prin acestă procedură de privatizare pe care a aprobat-o", a mai spus Videanu.

De asemenea, el a apreciat că Victor Ponta este "un furăcios dovedit cu acte", care "invocă utilizarea de argumente securistice".

"În condiţiile în care Ponta este un furăcios dovedit cu acte, mă refer la doctoratul lui, este halucinant să invoci utilizarea de argumente securistice în condiţiile în care tu ai fost dovedit ca făcând furt intelectual.
Mai mult decât atât, este dovedit faptul că nu ai realizat niciun master la Napoli. În aceste condiţii, în loc să intre în pământ de ruşine, invocă proceduri securistice care i s-ar aplica", a adăugat Adriean Videanu.

Prioritatea actuală a Guvernului este identificarea fondurilor pentru funcţionarea spitalelor, plata unei părţi din pensii şi activitatea Ministerului Administraţiei şi Internelor, deoarece construcţia bugetară nu prevede nicio resursă pentru ultimele 45 de zile ale anului, a spus, astăzi, premierul Victor Ponta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite