Adriean Videanu spune că deficitul de imagine a cauzat plecarea tripletei Blaga-Videanu-Berceanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu a recunoscut că plecarea aşa-numitei triplete BVB (Blaga-Videanu-Berceanu) din funcţiile ministeriale a fost cauzată de probleme de imagine, precizând că voci din partid ar fi reproşat "vechii gărzi" că este singura care deţine anumite portofolii în Guvern.

"Da, era o problemă de imagine. Era o problemă de imagine, din păcate inclusiv în interiorul partidului năştea tot felul de întrebări, de suspiciuni. Tot felul de discuţii, în grupurile parlamentare. Şi am spus: 'Băi fraţilor, nu este niciun fel de problemă. Că nimeni nu s-a născut ministru. Nu l-a pus mama lui ministru. Ministru l-a pus partidul. Care e problema? Ce trebuie să fii neapărat ministru ca să faci politică?'", a declarat Videanu, întrebat dacă a părăsit Guvernul pentru că "tripleta BVB" trebuia să plece, potrivit Agerpres.

El a susţinut că plecarea "tripletei BVB" din Executiv ar fi rezolvat parţial două probleme. "Una - aceea a unei imagini că 'domne', vezi numai vechea gardă este cea care deţine anumite portofolii', cealaltă - începem să revitalizăm partidul", a explicat Adriean Videanu, intr-o emisiune la B1TV.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite