Adriana Săftoiu: Băsescu e cel care îi spune lui Boc să nu demisioneze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adriana Săftoiu, deputat PNL
Adriana Săftoiu, deputat PNL

Deputatul PNL Adriana Săftoiu este de părere că şeful statului este cel care îi spune primului ministru să nu-şi dea demisia, Boc evaluându-se în funcţie de Traian Băsescu. În opinia ei, dacă premierul s-ar evalua în raport cu performanţele, "o demisie ar fi binevenită".

Întrebată de Ziare.com ce părere are despre zvonurile privind demisia premierului, Adriana Săftoiu a declarat: "Demisia este un act unilateral şi, în momentul în care consideri că ai ajuns în acest punct, că trebuie să îţi dai demisia, ţi-o dai. Nu mai discuţi, nu mai dezbaţi.

Cred că domnul Boc are o singură problemă. El nu se raportează, atunci când evaluează acest gest, la cetăţeni, pentru că până la urmă este un înalt funcţionar care trebuie să ne deservească. Domnul Emil Boc se evaluează în funcţie de preşedintele Traian Băsescu. Şi categoric că preşedintele Traian Băsescu îi spune: 'Emile, rămâi, ţara încă mai are nevoie de tine'.

Drept urmare îl înţeleg pe domnul Boc că oscilează atât de mult. El nu ştie de fapt faţă de cine trebuie să se evalueze. Pentru că dacă s-ar evalua în raport cu cetăţeanul, cu performanţele, în mod evident cred că şi-a atins limitele şi o demisie ar fi binevenită", a declarat fostul consilier prezidenţial.

De altfel, Adriana Săftoiu a şi adăugat că cel care are experienţă şi care ar putea să facă faţă funcţiei de premier este Călin Popescu Tăriceanu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite