Adrian Severin, în discuţia social-democraţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Europarlamentarul PSD Adrian Severin a ajuns in urmă cu circa 20 de minute la sediul partidului din Şoseaua Kisellef pentru a lua parte la şedinţa Biroul Permanent al social-democraţilor.

Severin a precizat că nu a fost chemat la reuniune de conducerea PSD, ci a venit din proprie iniţiativă. “Vreau să se lămurească situaţia cât mai repede”, a spus europarlamentarul.  La remarca unui jurnalist referitoare la demisia europarlamentarului austriac implicat in acelaşi caz, Severin a răspuns: “El ştie de ce şi-a dat demisia, eu ştiu de ce nu mi-o dau”. â

Situaţia lui Adrian Severin urmează să fie analizată de membrii BP al PSD care vor stabili dacă acesta va fi sancţionat. Liderul social-democraţilor, Victor Ponta, a sosit la şedinţă cu întârziere şi a refuzat să facă declaraţii pe această temă. Ponta spunea cu doar o zi în urmă că nu ştie despre scandalul izbucnit în jurul lui Adrian Severin, dar că se va informa. Se pare însă că preşedintele PSD a aflat târziu despre cele întâmplate, din moment ce europarlamentarul a declarat azi că l-a informat pe preşedintele Parlamentului European, Jerzy Buzek. “Am cerut clarificarea situaţiei dar şi măsuri penale împotriva aşa-zişilor jurnalişti”, a precizat azi Severin.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite