Adrian Năstase. „De ce s-o fi întâlnit Vîntu cu Băsescu în 2004?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Năstase a lansat un nou atac la adresa preşedintelui ţării, precizând că dacă mai vorbeşte despre Traian Băsescu riscă să fie catalogat drep pericol la adresa securităţii naţionale.

„Îndoiala, în accepţiunea mea, nu se referă la acţiunea de îndoire pe care membrii guvernului o prestează la toate apariţiile, apostrofările şi ordinele prezidenţiale. Aceea poartă numele de plecăciune şi este vizibilă, chiar recomandată, în interrelaţionarea dintre senior şi vasalii săi. Când un preşedinte de stat care - în urmă cu ceva ani, ce-i drept - făcea un portdrapel din relaţia sa deschisă cu reprezentanţii media (oare de ce s-o fi întâlnit cu Vîntu, într-o benzinărie, la Tâncăbeşti, înainte de turul al doilea al prezidenţialelor din 2004?) gândeşte aşa, nu toată lumea se revoltă. Ba mai mult, are suficienţi reprezentanţi ai tagmei jurnalistice care încă îl consideră un apărător al drepturilor şi libertăţilor lor, a spus Năstase.

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD a afirmat că, în regimul Băsescu, opinia alternativă nu este acceptată. „Mă opresc aici pentru că, altfel, risc să fiu şi eu catalogat în CSAT drept pericol la adresa securităţii naţionale şi să-mi fie ascultate telefoanele. Pentru că, în regimul Băsescu, alternativa şi gândirea critică sunt interzise“, a încheiat acesta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite