Adrian Năstase: Sunt tot mai hotărât să candidez

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Năstase
Adrian Năstase

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a afirmat astăzi seara, într-o emisiune televizată la Realitatea TV, că este tot mai convins să candideze la şefia partidului la alegerile care vor avea loc în data de 20 februarie.

"Dacă voi candida, evident că voi candida pentru funcţia de preşedinte. Aş putea să formez din nou o echipă cu mulţi dintre colegii mei", a afirmat Năstase.

El a făcut un apel către colegii săi să fie foarte atenţi la ceea ce spun pentru că imediat informaţia poate ajunge afară, dând exemplul "exerciţiului" pe care l-a făcut ieri când la şedinţa partidului a anunţat că va candida şi apoi a retractat totul în câteva minute.

Întrebat cu cine se bate pentru şefia partidului, Adrian Năstase a răspuns că nu se bate cu nimeni. "Nu mă bat cu nimeni. Nu am de ce să mă bat cu cineva pentru ceva. Mă bat, într-adevăr pentru un proiect. De aici vine relaxarea mea. Nu mă bat cu Mircea Geoană, pe care îl ştiu foarte bine şi îl respect. Îi ştiu şi neajunsurile".

Referitor la "flacăra violetă", Adrian Năstase a spus că îl înţelege pe Mircea Geoană pentru că şi lui i-a fost foarte greu în 2004 când a pierdut alegerile în 2004.

"Frustarea după pierderea alegerilor l-a determinat să găsească unele explicaţii", a afirmat Adrian Năstase, referitor la afirmaţiile preşedintelui PSD, conform căruia ar fi fost ţinta unor atacuri energetice.

Congresul extraordinar al Partidului Social-Democrat va avea loc în 20 februarie. În cadrul Congresului PSD se va alege noua conducere a formaţiunii social-democrate şi va fi votat noul statut al partidului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite