Adrian Năstase: „PSD poate scoate ţara din criză“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Consiliului Naţional al Palatului Social Democrat, Adrian Năstase, a vorbit astăzi despre direcţia pe care a luat-o PSD, despre Victor Ponta şi despre Guvernul ţării.

Năstase a precizat că Victor Ponta nu a greşit cu nimic când a ieşit în stradă, alături de oameni şi a afirmat că preşedintele PSD are în ocntinuare susţinerea tuturor social-democraţilor. „Direcţia partidului este una corectă. Eu, personal, susţin această direcţie şi îl susţin total pe Victor Ponta. Am făcut un program de guvernare foarte bun, suntem coerenţi cu mesajul nostru de stânga. Un lider social-democrat trebuie să fie în mijlocul oamenilor, iar aceştia au receptat pozitiv prezenţa noastră în stradă. PSD este mai unit şi mai stabil ca oricând. Victor Ponta a reuşit să creeze  un sentiment de echipă şi de respect între generaţii“, a declarat, pentru Agerpres, Adrian Năstase.

Preşedintele CN al PSD a vorbit şi despre moţiunea de cenzură, dar şi despre un posibil „guvern de criză“. „Moţiunea de cenzură nu a fost un eşec, ea a zdruncinat din temelii actuala guvernare. Mai devreme sau mai târziu tot vom da jos acest guvern. PSD va continua să colaboreze cu PNL în opoziţie, partidele au deja o bază comună, un pachet de măsuri“, a spus Năstase.

În final, Adrian Năstase a vorbit despre puterea social-democraţilor şi despre faptul că PSD este singurul partid care poate scoate ţara din criză. „România merge într-o direcţie greşită, vedem în toate sondajele. PSD este partidul care poate scoata ţara din criză, fiind partidul cu scorul cel mai mare şi cu cele mai bune soluţii“, a încheiat acesta.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite