Adrian Năstase: "Ne putem gândi și la boicotarea alegerilor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a subliniat intenţia PSD de a se retrage din Parlament dacă se va dovedi intenţia Puterii de a frauda alegerile.

''Domnul preşedinte Iliescu spunea că ar fi o soluţie să ne retragem din Parlament. Eu spun şi altceva: putem să ne gândim la un moment dat la boicotarea alegerilor. Dacă se va ajunge până la capăt cu această forţare, vom avea elemente care înseamnă până la urmă fraudarea alegerilor sau care vor crea premisele pentru fraudarea alegerilor ce rost ar avea să mai mergem la vot? ", a afirmat Năstase de la tribuna Consiliului Național al PSD.
Năstase a enumerat și motivele pentru care PSD bănuiește actuala Putere de intenția de a frauda votul. "Se încearcă aducerea din străinătate a unui milion de voturi prin votul prin corespondenţă, se încearcă prin identificarea unor persoane plecate din ţară şi care nu votează să fie stabilite liste suplimentare de votanţi prin această operaţiune de intoxicare în cadrul recensământului. ", a afirmat Năstase.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite