Năstase critică “guvernul prezidenţial din umbră”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier Adrian Năstase se arată sceptic în privinţa faptului că preşedintele Traian Băsescu va fi un partener corect pentru Guvenrul Ponta .

"Continui să mă întreb dacă formula co-abitării poate funcţiona în actualele condiţii din România. Am observat şi după despărţirea la guvernare a PD de PNL dar şi acum, după schimbarea majorităţii, că Traian Băsescu nu se pregăteşte pentru rolul său constituţional de mediator, ci se pregăteşte pentru a fi parte în confruntarea politică", arată Năstase pe blogul personal.

Adrian Năstase a mai adăugat că preşedintele Băsescu mizează pe reprezentanţii PDL şi pe apropiaţii democrat-liberalilor pe care îi "recicleaza" pentru un viitor joc politic.

"Exemplele sunt numeroase - Monica Macovei, Cristian Preda, Cristian Diaconescu, Bogdan Drăgoi, Tomac şi alţii. Se formează un fel de mini-guvern din umbră. Cei care merg să-l consilieze pe preşedinte sunt însa numai din tabăra PDL. Cum ar putea el, în aceste condiţii, să fie considerat un preşedinte imparţial şi un partener corect al guvernului USL?", arată Adrian Năstase.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite