Adrian Năstase: Dacă partidul din care fac parte nu reacţionează în cazul lui Nicolescu, e un partid de mămăligă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Consiliului National al PSD, Adrian Năstase, a declarat, joi seară, la Realitatea TV că, după ceea ce s-a întâmplat cu preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, partidul din care face parte trebuie să reacţioneze în cazul lui Constantin Nicolescu, şi dacă nu o face, "este un partid de mamaligă".

Citeşte şi:

UPDATE Constantin Nicolescu, transportat în stare gravă la Spitalul Floreasca (FOTO)

"Ceea ce pe mine mă miră este că oamenii nu au început să iasă în stradă (...), cei din Argeş. (...) Iar dacă partidul ăsta din care fac şi eu parte nu reacţionează nici acum, înseamnă că este un partid de mămăligă. Este un partid care nu mai este în stare să facă o politică...

Trebuie să reacţioneze politic în ţară, şi preşedinţii ceilalţi de CJ, dar şi primarii şi oamenii care până la urmă ştiu exact ce a însemnat Nicolescu trebuie să iasă în momentul în care se va judeca recursul şi să spună care este şi punctul lor de vedere, nu numai această mecanică politică pe care, în momentul de faţă, printr-o justiţie controlată politic, Traian Băsescu o foloseşte. Este un moment de răscruce. După părerea mea, s-a umplut paharul şi este nevoie de o reacţie foarte dură." a declarat Adrian Năstase.

Adrian Năstase a spus că, după deciziile politice care s-au luat pentru a hotărî noi alegeri la Consiliul Judeţean, că preşedintele Traian Băsescu conduce "un regim criminal". "Aproape că nu mai avem comentarii cu toţii la ceea ce se întâmplă în ţară. Ieri, spuneam că Traian Băsescu conduce un stat poliţienesc.

Acum, pot să spun, după infarctul pe care l-a avut Constantin Nicolescu şi după deciziile politice care s-au luat pentru a hotărî alegeri la Consiliul Judeţean, pentru a pune pe altcineva în locul lui, că Traian Băsescu conduce un regim criminal. (...) În momentul în care pentru nişte jocuri politice oameni serioşi (...) sunt aduşi în situaţii de sănătate (...) şi sunt umiliţi în public, în mod evident că aceste decizii sunt criminale." a susţinut preşedintele Consiliului Naţional al PSD.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite