Cristian Adomniţei, candidatul USL pentru şefia judeţului Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Adomniţei
Cristian Adomniţei

Deputatul liberal Cristian Adomniţei a fost desemnat candidatul USL la preşedinţia Consiliului Judeţean Iaşi, decizia fiind luată în urma unui sondaj, în care Adomniţei îl devansează cu peste 20 la sută pe Constantin Simirad (UNPR), actualul preşedinte al CJ.

Liderul PNL Iaşi, Relu Fenechiu a spus, într-o conferinţă de presă, că desemnarea candidatului liberal la CJ s-a făcut în baza unui sondaj, în care au fost cuprinşi patru reprezentanţi ai PNL.

"Adomniţei va fi candidatul USL. La Consiliul Judeţean nu vom promite că facem o mie de lucruri, ci doar câteva, importante, de care să ne ţinem", a afirmat Fenechiu.

Potrivit sondajului comandat de PNL, Cristian Adomniţei, fost ministru al Educaţiei, ar întruni 45,5 la sută din voturi, în timp ce actualul şef al CJ, vicepreşedintele UNPR Constantin Simirad, este cotat la 24 la sută. Pe poziţia a treia se situează deputatul PDL Petru Movilă, cu 21,3 la sută.

PDL şi UNPR nu şi-au stabilit candidaţii la primărie şi CJ Iaşi, liderii locali ai celor două partide susţinând varianta prezentării unor candidaţi comuni pentru ambele posturi.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite