Adina Vălean face publică relaţia cu liderul PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Europarlamentarul liberal Adina Vălean a făcut publică relaţia sa cu liderul PNL Crin Antonescu, potrivit revistei Q Magazine.

Declaraţiile Adinei Vălean au venit pe fondul acuzaţiilor lansate de către fostul senator PNL, Adrian Cioroianu, potrivit cărora, pe listele de candidaţi pentru Parlamentul European apar "viiroare soţii" ale lui Crin Antonescu.

În replică, Vălean a spus: "Spun că este o mizerie pentru că în partid se ştie bine că eu am avut, şi am, o activitate extrem de apreciată în Parlamentul European, m-am aflat în fruntea liberalilor români din PE, am contacte la cel mai înalt nivel cu oficialii europeni, am avut iniţiative şi luări de poziţie care au fost foarte bine primite... Nu îmi datorez cariera politică lui Crin Antonescu, fără a mai vorbi de faptul că eu eram împreună cu el într-o perioadă când nu deţinea puterea în partid ci, aş spune, mai degrabă, dimpotrivă".

"La noi, există o mentalitate la nivelul electoratului potrivit căreia orice femeie care parvine în politică reuşeste asta doar graţie unui protector masculin şi ştiu că aşa se şi întâmplă, din păcate, în destule cazuri. Nu şi în al meu, însă, o afirm cu toată tăria şi cu inima deschisă. Sunt o femeie care a muncit din greu pentru a ajunge unde a ajuns. Daca iubesc un om politic e pentru că aşa a vrut inima mea şi nu calculele electorale meschine. Asta e tot ce pot să spun, ca răspuns la acuzaţiile pe care ar fi unii oameni tentaţi să mi le aducă, iar alţii au făcut-o deja!", a mai spus europarlamentarul despre peisajul politic.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite