Lansare candidaţi ARD. Ungureanu: Dacă este un lucru pe care România îl aşteaptă de la noi este ceea ce USL nu poate da: respect

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alianța România Dreaptă  / Foto: Marian Iliescu
Alianța România Dreaptă / Foto: Marian Iliescu

Alianţa România Dreaptă (ARD) îşi lansează, la această oră, candidaţii pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie. Evenimentul are loc la Opera Română.

UPDATE 16.00 Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, luni, că sloganul ARD "Reporneşte inima României" este mobilizator şi cumva sentimental, arătând că românii au nevoie să vadă că partidele se gândesc şi la sufletul lor.

UPDATE 15.45 Mihai Răzvan Ungureanu:„Dacă este un lucru pe care România îl aşteaptă de la noi este ceea ce USL nu le poate da: respect. Nu promitem lucruri pe care nu le putem face"

UPDATE 15.35 Vasile Blaga a prezentat sinteza programului de guvernare pregătit de ARD. „Axul nostru de campanie se bazează pe un plan de acţiune, dorim o creştere sustenabilă a economiei, locuri de muncă. De aceea, dorim reducerea cotei unice la 12% şi creşterea salariului minim la 1.000 de lei", a explicat Blaga.

UPDATE 15.25 Vasile Blaga l-a atacat dur pe liderul USL, Victor Ponta. „Va trebui să-l oprim pe micul Titulescu, Victor Ponta, pupila lui Năstase. Ponta aplică ce l-a învăţat Năstase, pixul lui Mischie. În cel mai bun caz, după guvernarea Ponta va rămâne doar dâra de fum din spatele maşinii lui de curse, în spatele căreia este copilotul liberal Adomniţei". El a precizat, la Operă, unde are loc lansarea, că PDL a câştigat alegerile atunci când nu i se dădeau şanse că-l va putea da jos pe Adrian Năstase. " Câţi ne dădeau şanse în 2004 când l-am dat jos pe Năstase? Şi l-am dat jos. Acum va trebui să-l dăm jos pe pupila domniei sale, pe micul Titulescu

UPDATE 15.06 Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că lansarea candidaţilor ARD are loc la Opera Română deoarece alianţa "doreşte să pornească opera de reconstrucţie a României", arătând că reprezentanţii ARD nu au vrut să facă o manifestare faraonică.

Pe listele ARD se regăsesc 394 de candidaţi de la PDL, 26 de la PNŢCD şi 32 de la Forţa Civică. Programul de guvernare însă va fi prezentat separat într-un cadrul unui eveniment care va avea loc, marţi, de la ora 11, la hotelul Hilton.

Duminică, într-o conferinţă de presă, liderul PDL, Vasile Blaga, a anunţat că bătălia electorală va fi coordonată din noul sediu de campanie al ARD, situat în strada Dumbrava Roşie, nr. 10. Blaga a precizat că pe perioada campaniei electorale chiria pentru acest sediu va fi de 30.000 de euro, care vor fi plătiţi din cotizaţiile membrilor din organizaţia PDL Bucureşti.

În cadrul Colegiului Naţional Director al PDL, desfăşurat duminică al Palatul Parlamentului, s-a stabilit ca Adriean Videanu să fie şeful de campanie al ARD, iar Traian Ungureanu, purtător de cuvânt.

„Nu avem un imn propriu-zis al ARD în acest moment. Avem mai multe propuneri, dar înca nu am luat o decizie. Sloganul este «Reporneşte inima României». De asemenea, vom păstra şi mesajul cu care s-a lansat ARD - Alege calea dreapta!“, a declarat, duminică, Vasile Blaga.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite