Un plutonier beat a accidentat grav o femeie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

a lovit ieri o femeie care se afla într-o traversare neregulamentară pe DN 22 C, la intrarea în Medgidia. şoferul, plutonierul-major Robert Terente, care conducea un autoturism Daewoo Nubira, avea

a lovit ieri o femeie care se afla într-o traversare neregulamentară pe DN 22 C, la intrarea în Medgidia.
şoferul, plutonierul-major Robert Terente, care conducea un autoturism Daewoo Nubira, avea o alcoolemie de 0,98 mg/l în aerul expirat. Accidentul a avut loc în jurul orei 11.30, în timp ce o coloană de 12 maşini ale MApN se îndrepta spre Constanţa pentru a pregăti vizita ministrului bulgar al apărării care vizitează astăzi România. Maşina în care se afla plutonierul Robert Terente se afla chiar în fruntea coloanei MApN.
Imediat după accident, Niculina Petculescu, în vârstă de 61 de ani, a primit primele îngrijiri de la medicii aflaţi în maşina de salvare care însoţea coloana militară. Aceeaşi ambulanţă a transportat-o apoi la Spitalul Judeţean din Medgidia, unde a fost internată la secţia de ortopedie, cu fracturi la mâna stângă şi gamba stângă. Plutonierul-major Robert Terente va fi acuzat de conducere în stare de ebrietate pe drumuri publice, precum şi de vătămare corporală din culpă. Militarul a recunoscut că a consumat băuturi alcoolice în cursul serii de miercuri spre joi, în timpul şi după meciul Steaua - Standard Liege.
După finalizarea anchetei poliţiei, Ministerul Apărării va lua măsurile care se impun.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite