O persoană a fost decapitată, în urma ciocnirii a două tiruri pe Autostrada Bucureşti Piteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pasagerul din autocamion a murit decapitat în urma impactului cu un tir bulgăresc
Pasagerul din autocamion a murit decapitat în urma impactului cu un tir bulgăresc

Două tiruri s-au ciocnit pe Autostrada Bucureşti Piteşti la kilometrul 80, provocând moartea unei persoane şi blocarea circulaţiei pe sensul către Piteşti.

Un tir condus de un cetăţean bulgar, cu viteză foarte mare, a lovit un autocamion de la drumuri, care transporta un utilaj pentru asfalt.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 5.30, la kilometrul 80 al A1, pe sensul spre Piteşti, după ce un tir cu numere de înmatriculare de Bulgaria a lovit din spate un autovehicul de tonaj greu, cu remorcă, în care se afla un utilaj folosit la asfaltarea drumurilor.

În urma impactului, autovehiculul de tonaj greu a fost proiectat într-un stâlp de susţinere a unei pasarele.

În urma accidentului, un bărbat care se afla în cabina autovehiculului de tonaj greu şi-a pierdut viaţa, pentru scoaterea acestuia dintre fiarele contorsionate fiind necesară intervenţia a două echipaje de descarcerare ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş.

În momentul impactului, autocamionul a intrat în balans, s-a răsturnat şi a lovit un stâlp de pe marginea autostrăzii. Pasagerul din dreapta autocamionului a fost decapitat, iar pompierii au avut nevoie de 30 de minute pentru a-i scoate trupul dintre fiare.

De asemenea, şoferul maşinii de tonaj greu a fost rănit, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti. Circulaţia e complet blocată de aproximativ o jumătate de oră, iar coloana de maşini se întinde pe aproximativ 5 kilometri, relatează Antena 3.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite