Un pacient se plimbă prin spital cu glonţul în cap, de patru zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din localitatea Poroina Mare, judeţul Mehedinţi, trăieşte de patru zile cu un glonţ în cap. Medicii nu pot interveni chirurgical să-i scoată glonţul

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din localitatea Poroina Mare, judeţul Mehedinţi, trăieşte de patru zile cu un glonţ în cap. Medicii nu pot interveni chirurgical să-i scoată glonţul din cauza zonei delicate în care acesta se află.

"În urma radiografiei s-a stabilit că glonţul a străpuns osul sfenoid din structura craniului. S-a considerat că nu este nevoie de intervenţie într-o secţie de neurochirurgie", ne-a declarat dr. Cristian Jianu, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Drobeta-Turnu Severin. Elvis Tomescu a ajuns, sâmbătă, la secţia de Urgenţe a Spitalului Judeţean, după ce a fost împuşcat de către o persoană a cărei identitate nu o cunoaşte.

Tânărul susţine că sâmbătă noaptea se plimba printre blocurile dintr-un cartier severinean, când a fost împuşcat în ochi: "M-am trezit cu un glonţ în ochi, am văzut o flacără, am căzut jos, am luat un taxi şi am venit la spital". Medicii i-au făcut investigaţiile de urgenţă, iar bărbatul a fost internat la secţia de Oftalmologie a Spitalului Judeţean. În urma unei operaţii, i-a fost extirpat un glob ocular, dar acum este stabil hemodinamic. Potrivit medicilor, glonţul ar putea să îi provoace în timp un accident cerebral.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a afla împrejurările în care a fost împuşcat tânărul.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite