Cine organizează petreceri pentru copiii tăi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Costume Disney, castele gonflabile, vapoare şi jocuri pentru cei mici. Petrecerile tematice îi pot costa pe părinţi între 250 de lei şi 1.200 de lei, în funcţie de numărul copiilor şi program.

Adevărul de Seară vă prezintă ofertele firmelor care organizează petreceri pentru copii.
Ok Party de pe strada Brăduţului nr. 28, din cartierul Andrei Mureşanu asigură de la jocuri distractive cu clovni, la teatru de păpuşi. Când timpul o permite, copii au acces la o trambulină şi un coş de baschet din curtea localului. În tot acest timp, părinţii au la dispoziţie o altă sală sau un foişor în aer liber. Preţurile variază între 450 şi 1.200 de lei, în funcţie de numărul de copii şi programul ales pentru petrecere.
Licurici Kids Club de pe strada Ecaterina Teodoroiu 19 organizează de asemenea petreceri pentru copii, clubul atrăgând prin jocuri, concursuri şi dans, dar şi printr-un spaţiu cu un castel gonflabil.

Creşte numărul copiilor, creşte şi preţul

Petrecerile organizate de Fun Club, de pe strada Sigismund Toduţă 18 (cartierul Grigorescu) le aduc copiilor baloane, pizza, picturi pe faţă şi alte jocuri distractive. Preţurile încep de la 390 de lei (doar sala), la 490 de lei pentru 10 copii, cu totul inclus, iar pentru fiecare 5 copii în plus, se mai adaugă un milion.
Clubul „Căsuţa viselor” din Aleea Parâng 24 se remarcă prin petrecerile tematice pe care le organizează. Cu o sumă ce variază de la 250 la 550 de lei, copii dumneavoastră pot intra în lumea lui Spiderman, Superman sau a lui Peter Pan. Iar fetiţele pot alge dintre tematica unei petreceri cu prinţese, zâne sau cu mica sirenă.
Clubul Mickei, de pe strada Gheorghe Şincai 16 are, de asemenea, o ofertă diversificată care include şi jocuri interactive adaptate la vârsta copiilor. Costumele din dotarea clubului îi pot deghiza pe copii în animăluţe, prinţese, vrăjitoare sau chiar roboţi. Preţurile încep de la 350 de lei, pentru punerea la dispoziţie a sălii şi a persoanelor care se ocupă se distracţia copiilor şi ajung la 750-850 de lei, pentru maxim 25 de copii.

Grădiniţă şi petreceri în afara programului

Neginiţă After School (strada Negoiu nr. 8A), dedicată copiilor din clasele I-IV, este un loc unde copii îşi pot trece timpul după şcoală făcându-şi temele, luând prânzul şi distrându-se prin diferite activităţi recreative şi educative. În spaţiul de circa 200 de metri pătraţi se organizează, de asemenea, petreceri pentru copii.
Centrul Heidi de pe strada Lăpuşului 22 are în compunere o creşă şi o grădiniţă, însă oferă şi servicii de organizare a petrecerilor. Pachetele pentru petrecere sunt numeroase, părinţii putându-şi alege toate detaliile pentru petrecerea copiilor. Pachetul de bază porneşte de la 300 de lei.

Petrecere pe vapor
În Cluj-Napoca, singurul restaurant McDonand’s care organizează petreceri pentru copii este cel de pe strada Mareşal Ion Antonescu nr. 74 din cartierul Mănăştur. Vaporul „Birthday Party” poate găzdui o petrecere de circa 20 de copii, iar preţurile sunt de 7 lei/copil, 9 lei meniul happy meal, tortul costă 22,5 lei şi şampania 11 lei. Fiecare copil primeşte ca amintire un cadou şi un CD cu poze.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite