Un ofiţer a picat la examenul cu viaţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adjunctul şefului de la ,,doi şi un sfert" secţia Botoşani s-a sinucis din cauza unei căderi psihice. Ofiţerul Constantin Ilaşi s-a spânzurat cu un cablu electric de uşa unui salon al

Adjunctul şefului de la ,,doi şi un sfert" secţia Botoşani s-a sinucis din cauza unei căderi psihice. Ofiţerul Constantin Ilaşi s-a spânzurat cu un cablu electric de uşa unui salon al Spitalului Militar Iaşi, unde fusese internat în urma unei depresii.

Mâna dreaptă a şefului Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă Botoşani a clacat după ce a fost declarat inapt din punct de vedere psihic să participe la concursul privind şefia instituţiei.

Declarat inapt pentru şefie

De patru ani, ofiţerul Constatin Ilaşi era comandant adjunct al Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă Botoşani.

Anul acesta, comisarul-şef Ilaşi a asigurat conducerea interimară a instituţiei timp de 3 luni, după ce şeful său s-a pensionat pe caz de boală.

În martie s-a prezentat la concursul pentru şefia SIPI. Şocul cel mare a venit atunci când o comisie de specialitate l-a declarat inapt din punct de vedere psihologic pentru a ocupa această funcţie.

S-a spânzurat în spital

Săptămâna trecută, Ilaşi s-a internat la Spitalul Militar Iaşi pentru investigaţii. Sâmbătă seară, ofiţerul a cedat psihic şi a ales să îşi pună capăt zilelor. Constantin Ilaşi s-a spânzurat cu un cablu electric chiar în salonul în care era internat.

Apropiaţii comisarului susţin că acesta era foarte supărat că a pierdut şansa de a participa la concurs şi de a prelua conducerea SIPI Botoşani. Cazul este cercetat acum de Parchetul Militar Iaşi. Conducerea Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă a refuzat să facă vreun comentariu.

Ofiţerul Constantin Ilaşi avea 46 de ani, era căsătorit şi avea doi copii: un băiat de 18 ani şi o fetiţă de 15 ani. El lucra în structurile SIPI cunoscută sub denumirea de ,,doi şi un sfert" de aproape 20 de ani.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite