24.000 de oameni fericiţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câţiva rockeri din public au renunţat la tricourile ude şi au rezistat în ploaia mocănească la bustul gol. Totul, pentru a-i asculta pe cei de la Metallica Chiar şi fanii fără bilet,

Câţiva rockeri din public au renunţat la tricourile ude şi au rezistat în ploaia mocănească la bustul gol. Totul, pentru a-i asculta pe cei de la Metallica

Chiar şi fanii fără bilet, care au stat pe lângă gardul stadionului Cotroceni, i-au văzut live pe idolii lor în ultimele minute ale concertului.

Două generaţii de fani au fost prezente miercuri seară pe stadionul Cotroceni la concertul Metallica. Dorian Petruş (48 de ani) şi fiul său, Nestor (13 ani), au fost printre ei.

"Ascult Metallica de 18 ani. Acum nu-mi mai plac: au îmbătrânit şi ei, au tot fost pe la dezalcoolizare. Motivul pentru care am venit este el", a spus fanul, un patron de firmă, arătând spre fiul său, elev în clasa a opta.

Cele mai furtunoase reacţii au apărut de la primele acorduri ale unor piese precum "Master of Puppets"şi "Nothing Else Matters", dar mai ales la ultimele două melodii - "One" şi "Enter Sandman".

Solistul James Hetfield s-a jucat cu publicul, aşteptând să fie rugat să cânte şi un bis. Iar publicul nu l-a dezamăgit. Nici după a treia melodie "bonus" cei 24.000 de oameni fericiţi nu-i mai lăsau pe cei patru "metalici" să părăsească scena. Au promis însă că se vor întoarce, într-un turneu de promovare a noului album "Death Magnetic".

Fanii de după gard

Zeci de fani Metallica care nu au reuşit să cumpere bilete la concertul de miercuri şi-au petrecut seara lângă gardurile stadionului Cotroceni. "Se aude perfect, dar este chinuitor să nu vezi nimic, nici măcar scena de la distanţă", a spus Dragoş (32 de ani), informatician din Bucureşti.

Alături de ei, trei fete aproape că se scurgeau pe gard, după ce se ajutau una pe alta să ajungă cât mai sus ca să poată vedea mulţimea de pe stadion în timpul celebrei piese "Nothing Else Matters". "Eu nu înţeleg ce vă pune să vă rupeţi hainele pentru ăştia care nici măcar nu cântă. N-am înţeles nici măcar un cuvânt!", a spus unul dintre jandarmi.

Tineri "ţintaţi", dar şi persoane în vârstă pândeau intrarea vreunei ambulanţe pe stadion ca să se poată furişa pe lângă ea. La un moment dat însă, porţile au fost deschise.

Cu aproximativ trei melodii înainte de finalul concertului, toţi fanii răbdători s-au îmbulzit gratis la Metallica. În timp ce unii plecau, cei "de după gard" savurau sunetul inconfundabil al rockerilor. "Nu pot să cred că îi văd!", a ţipat o adolescentă.

Chiar dacă răcesc, răcesc la Metallica
Camelia Dumitrache, 19 ani, studentă

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite