Toţi nativii vor dori să se afirme profesional, prin orice mijloace

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Întreg anul, vor fi avantajaţi nativii din semne de pământ, doar că Taurii vor face cele mai frumoase călătorii, nativii din Fecioară vor avea noroc, iar Capricornii se vor afirma

Întreg anul, vor fi avantajaţi nativii din semne de pământ, doar că Taurii vor face cele mai frumoase călătorii, nativii din Fecioară vor avea noroc, iar Capricornii se vor afirma socioprofesional foarte uşor. Nativii din semne de apă (Rac, Scorpion şi Peşti) vor asigura continuitatea progresului prin inspiraţie şi intuiţie.

Şanse financiare deosebite vor exista mai ales pentru Săgetători, dar şi nativii din Leu vor reuşi să facă ceva avere prin economii. Începând cu sfârşitul lunii aprilie, este posibil să apară restricţii pentru călătoriile în străinătate. Tuturor nativilor li se recomandă băile de soare şi evitarea igrasiei şi umezelii, deoarece prezenţa lui Jupiter în Capricorn sensibilizează sistemul osos. Vor apărea şi evenimente mai puţin obişnuite, cu un impact deosebit asupra întregii populaţii.

PEŞTI - PARTENERI PRETENŢIOŞI

Lipsa de înţelegere a partenerilor va fi cea mai drastică încercare a întregului an pentru aceşti nativi. La fel de originali şi de imprevizibili ca şi până acum, vor fi protejaţi de anturaj şi exploataţi de către şefi. Deşi se vor bucura de mai puţine şanse profesionale, vor fi la fel de invidiaţi.

BERBEC- AFIRMARE PROFESIONALĂ

Întreg anul, toţi nativii maturi vor avea multiple şanse să se afirme din punct de vedere profesional. Vor călători mai puţin decât în anii anteriori, cu excepţia primelor două luni. Chiar dacă nu vor fi susţinuţi de starea de sănătate, vor munci mult şi vor fi foarte pretenţioşi cu partenerii lor.

TAUR - MULTE CĂLĂTORII

Majoritatea nativilor vor avea şansa să călătorească mult şi să-şi extindă aria profesională. Muncesc foarte mult şi au diverse conflicte cu persoana iubită până în aprilie.
Ulterior, viaţa li se înseninează şi vor fi răsplătiţi pe măsură pentru toate eforturile lor. În mai şi iunie, ating apogeul.

GEMENI - JOBURI MULTE

Până în luna mai, nu prea le vor plăcea joburile în care sunt implicaţi (excesiv de extenuante şi de restrictiv plătite), mai ales că vor fi nevoiţi să tot facă multe cheltuieli. Întreg anul, casa şi familia le vor complica viaţa şi aşa destul de încâlcită. Cei mai mulţi se bucură însă de moşteniri.

RAC - MULTE AVENTURI

Un an favorabil mai ales pentru celibatari, deoarece îşi pot găsi parteneri prosperi şi optimişti. Toţi nativii vor uita de prieteni ori rude şi vor visa la călătorii peste mări şi ţări. Părinţii îşi vor cam neglija copiii până în aprilie, pentru ca ulterior să-i sufoce prin iubire şi multe sfaturi.

LEU - CUMPĂTARE ŞI ECONOMII

Majoritatea nativilor se vor bucura de o intuiţie
excepţională, care îi va ajuta să depăşească şi cele
mai dificile situaţii.
Întreg anul, toţi vor fi mult prea cumpătaţi, iar până în aprilie se vor dedica în mod deosebit găsirii celor mai avantajoase joburi, mai ales din punct de vedere financiar.

FECIOARĂ - HARNICI ŞI NOROCOŞI

La fel de critici şi de pretenţioşi, îi vor "chinui" pe cei din anturaj prin conştiinciozitate şi meticulozitate. Banii din munca proprie vor fi insuficienţi, cu toate că eforturile vor fi continue. Norocul nu-i va ocoli totuşi, iar nativii care vor avea curajul să rişte, vor avea numai de câştigat!

BALANŢĂ - PROBLEME ABDOMINALE

Chiar dacă starea de sănătate va fi sub aşteptări întreg anul, aceşti nativi vor continua să facă tot ceea ce le stă în putere pentru a cimenta relaţiile familiale şi chiar pentru a instaura prosperitatea şi buna înţelegere. Schimbările profesionale vor fi stresante până în luna mai, însă benefice.

SCORPION - PRIETENI MAI MULŢI

Din punct de vedere financiar nu vor înregistra schimbări majore (din aprilie însă li se vor impune impozite ori taxe suplimentare), iar afirmarea profesională va avea un ritm alert în mai. Vor călători mult în prima parte a anului şi se vor perfecţiona continuu. Majoritatea îşi vor recupera familia!

SĂGETĂTOR - NOROC FINANCIAR

Şansele financiare vor fi "vizibile" încă de la începutul anului, iar "paşii" în carieră vor fi mici, dar siguri. Au ocazii multiple, dar cei care nu vor şti să le exploateze îşi vor reproşa întreaga viaţă că nu au făcut eforturile necesare la momentul potrivit. Adversari mulţi, doar până în aprilie.

CAPRICORN - OPTIMISM ŞI AROGANŢĂ

Dorinţa de afirmare ce îi caracterizează va deveni exacerbată şi e posibil ca în unele cazuri să acţioneze în defavoarea lor. Este indicat să nu facă excese şi să se ferească de umezeală şi igrasie. Vor începe anul în forţă din punct de vedere financiar, dar până în luna mai au probleme parteneriale.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite