A născut într-un bar, la o cafea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 43 de ani a născut sâmbătă, în jurul amiezii, într-un local din Satu Mare un făt perfect sănătos, în greutate de 2.300 grame. Femeia nu a mai apucat să fie transportată la spital, deoarece a intrat în travaliu chiar când îşi bea cafeaua.

Barmana care era sâmbătă de serviciu a declarat că era o clientă fidelă în ultima perioadă. „Venea destul de des aici. De multe ori nu consuma, intra doar pentru a se încălzi.

Sâmbătă a fost cuprinsă de dureri în timp ce stătea la masă. Am chemat repede salvarea, însă ea născuse deja aici. A fost dusă de urgenţă la spital”, a declarat barmana de serviciu de la SC Katy SRL.

Femeia dormea la Adăpostul de Noapte, iar ziua şi-o petrecea pe unde putea. A avut mai multe tentative de suicid, în urma uneia pierzându-şi unul dintre picioare. În urmă cu câţiva ani a divorţat.

Supărată pe viaţă, s-a aruncat sub un tren. Din fericire, doar piciorul i-a fost amputat. Cunoscuţii au declarat că sarcina ei nu era vizibilă. Tocmai din aceste motive, toţi au rămas suprinşi când au văzut-o că naşte.

„La un moment dat am auzit-o că se vaită. La scurt timp a născut. Nu mi-a venit să cred că era însărcinată”, a declarat Iuliana M., „colegă” la Adăpostul de Noapte.

Femeia suferă şi de TBC pulmonar. Ea a fost izolată de restul mamelor şi în scurt timp va fi transferată la Spitalul de Pneumoftiziologie. Copilul va fi dat spre un centru maternal, mama neavând posibilităţi materiale pentru a-l întreţine.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite