De 3 X motorsport

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai mare salon auto-moto al anului 2008 are loc în acest weekend la Romexpo. Peste 250 de maşini modificate şi autoturisme echipate de raliu şi aproximativ 400 de motociclete, ATV-uri şi

Cel mai mare salon auto-moto al anului 2008 are loc în acest weekend la Romexpo.

Peste 250 de maşini modificate şi autoturisme echipate de raliu şi aproximativ 400 de motociclete, ATV-uri şi scutere reprezintă atracţiile motorsport din Capitală. Vizitatorii vor avea parte de un eveniment
"3 în 1": 4Tuning Days - cea mai mare expoziţie de maşini modificate din Europa de Est, SMAEB - Salonul de Motociclete, Accesorii şi Echipamente Bucureşti şi, în premieră naţională, prima expoziţie Rally Days.

Printre mărcile de maşini modificate, pe care vizitatorii şi amatorii sporturilor cu motor le vor putea admira, în pavilioanele 14-17, se numără: Ferrari, Porsche, Lamborghini, cât şi Loganul autohton. În cadrul primului târg de tuning din România, peste 70 de firme specializate îşi vor prezenta oferta în materie de fiţe pentru maşini.

De asemenea, vor fi competiţii de car-audio, concursul Miss 4tuning, iar în premieră naţională, prima maşină specializată pe derapaje laterale (drift) condusă de un român în campionatele internaţionale va face o reprezentaţie pentru public. Cele mai modificate maşini, din România, la exterior, interior, motor şi sistem de sonorizare vor participa la competiţii şi concursuri jurizate.


Cascadorii pe motoare


Cei mai cunoscuţi dealeri moto autohtoni vor expune ultimele modele în pavilionul central. Publicul va asista la demonstraţii de îndemânare cu ATV-ul şi cascadorii cu motociclete.


Împătimiţii de motoare se vor pune la curent cu tendinţele în materie de motociclete fabricate pe comandă, choppere, modele de viteză şi curse, cât şi exponate clasice.


La Rally Days vor fi prezente maşinile care aleargă în campionatele de raliu naţionale şi internaţionale, alături de cei mai mari piloţi din România.

Competiţie strânsă la Miss 4tuning

Iubitorii de maşini şi motociclete, care vor fi prezenţi la cel mai mare eveniment auto-moto al anului 2008, vor putea admira cele mai frumoase modele din România.


Miss 4tuning - concursul de frumuseţe al hosteselor - va strânge cu siguranţă mulţi spectatori, mai ales că, alături de fete, vor fi prezente vedete din pictorialele revistelor pentru bărbaţi. Salonul auto-moto poate fi vizitat între orele 10 şi 20.00, preţul unui bilet fiind estimat la 10 lei.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite