Ei moştenesc Galaţiul!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Urmaşii lui Lakshmi Mittal, Vanisha şi fratele ei, Aditya, se pregătesc să preia afacerile tatălui Revista "Forbes" a alcătuit topul moştenitoarelor de miliarde. Pe primul loc se află

Urmaşii lui Lakshmi Mittal, Vanisha şi fratele ei, Aditya, se pregătesc să preia afacerile tatălui

Revista "Forbes" a alcătuit topul moştenitoarelor de miliarde. Pe primul loc se află Vanisha, 23 de ani, fiica lui Lakshmi Mittal, "suveranul mondial al oţelului", care este şi patronul SIDEX Galaţi.

Vanisha şi soţul ei, Amit Bhatia, vor fi, la un moment dat, moştenitorii averii familiei Mittal, care a ajuns la cota de 51 de miliarde. Cei doi au făcut aceeaşi facultate, la Londra, de business şi administraţie, şi poate că, fiind mai tineri şi mai "deschişi", nu vor mai avea probleme cu siderurgiştii gălăţeni. Altminteri, Lakshmi Mittal trece drept foarte generos. Nu s-a zgârcit la nunta fiicei sale, care s-a desfăşurat la Palatul Versailles, prima dată când a fost închiriat pentru o ceremonie privată.

Celelalte fericite moştenitoare ale tăticilor miliardari sunt Georgina, fiica mogulului mass-media Michael Bloomberg, Amanda Hearst, strănepoata legendarului baron al presei americane, Hind, fiica premierului libanez Rafik Hariri, asasinat în 2005, care chiar a intrat în posesia părţii ei de moştenire, 1,4 miliarde de dolari.

Cea care promite să devină măcar milionară, fără ajutorul lui papa, e Dylan Lauren, regina acadelelor, fiica celebrului designer Ralph Lauren. Dylan s-a lansat în afaceri cu "Candy Bar", un lanţ de restaurante de mare succes.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite