Nouă morţi în trei accidente rutiere grave

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu mai puţin de nouă oameni şi-au găsit sfârşitul în urma a trei accidente rutiere tragice, petrecute la sfârşitul săptămânii trecute. Vineri seara, cinci tineri, cu vârste cuprinse

Nu mai puţin de nouă oameni şi-au găsit sfârşitul în urma a trei accidente rutiere tragice, petrecute la sfârşitul săptămânii trecute. Vineri seara, cinci tineri, cu vârste cuprinse între 17 şi 19 ani, aflaţi într-o maşină care rula pe drumul naţional A2, au murit pe loc după ce autoturismul s-a izbit violent de un stâlp din beton, în apropiere de Urziceni. Alte două persoane, aflate în aceeaşi maşină, au suferit răni grave.

Tinerii se întorceau de la o discotecă, iar teribilismul şi lipsa de experienţă ale şoferului le-au fost fatale. Potrivit poliţiştilor, nici măcar una dintre victime nu purta centura de siguranţă. Sâmbătă seara, alte trei persoane au căzut victime ale unui accident petrecut pe DN 1, în apropierea localităţii Snagov.

O motocicletă a lovit în plin un autoturism Mercedes, care a încercat să intre pe drumul naţional de pe un drum lateral. Potrivit surselor judiciare, motociclistul rula cu peste 180 de kilometri la oră. Impactul a fost atât de violent, încât maşina s-a răsturnat.

Motociclistul, şoferul şi o altă persoană aflată în autoturism au murit pe loc. Autostrada Soarelui, supranumită şi "Autostrada morţii", şi-a adus şi ea tributul la cronica neagră a accidentelor. În noaptea de vineri spre sâmbătă, un bărbat a murit după ce a traversat şoseaua şi a fost lovit în plin de o Dacia Logan. Şoferul autoturismului a încercat să-l evite, dar nu a reuşit. După impactul cu victima, maşina s-a lovit de un parapet şi a luat foc. În urma accidentului, circulaţia a fost blocată aproape o oră.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite