Să nu mori azi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antena 1, sâmbătă, ora 20.30 Unde este celebrul agent 007, James Bond, avem parte de acţiune James Bond face o călătorie prin lume în scopul de a-l demasca pe unul dintre cei mai

Antena 1, sâmbătă, ora 20.30

Unde este celebrul agent 007, James Bond, avem parte de acţiune

James Bond face o călătorie prin lume în scopul de a-l demasca pe unul dintre cei mai temuţi terorişti, Gustav Graves. În drumul său, agentul cunoaşte două femei, Jinx şi Miranda Frost, care îl vor ajuta.

Distrugătorul Gustav şi ajutorul său, Zao, şi-au instalat cartierul general în Islanda, într-un palat pe gheaţă. Bond le calcă pe urme şi ajunge la ascunzătoarea temutului terorist, unde are ocazia de a experimenta, pentru prima oară, o nouă armă, realizată după ultimele progrese tehnologice.

Confruntarea finală dintre agentul 007 şi Gustav are loc în Coreea, acolo unde a început totul. Una dintre secvenţele cele mai spectaculoase de acţiune din film este cea în care are loc o urmărire pe un câmp minat din zona demilitarizată dintre Coreea de Nord şi cea de Sud.

Filmul este al 20-lea din seria de mare succes a filmelor cu James Bond. În rolul agentului 007 este Pierce Brosnan. Filmul este regizat de Lee Tamahori, după un scenariu de Neal Purvis şi Robert Wade.

Din distribuţie m ai fac parte: Halle Berry, Toby Stephens, Rosamund Pike, Rick Yune, John Cleese şi Judi Dench. Producători sunt Michael G. Wilson şi Barbara Broccoli.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite