Fost model mixează la Studio Martin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O frumoasă thailandeză vă aduce mai aproape de această destinaţie exotică Studio Martin pregăteşte pentru seara aceasta momente mai fierbinţi: "Made in Thailand." Nakadia este o

O frumoasă thailandeză vă aduce mai aproape de această destinaţie exotică

Studio Martin pregăteşte pentru seara aceasta momente mai fierbinţi: "Made in Thailand." Nakadia este o DJ-iţă thailandeză care promite să îi aducă mai aproape de ţara ei natală pe cei care visează o vacanţă exotică.
Deşi este un nume relativ nou pe scena internaţională de clubbing, Nakadia a fost votată anul acesta drept cel mai de succes DJ din Asia de sud-est.

Soundul tinerei DJ-iţe: un mix de funky - electro şi breaks a reuşit să anime într-un mod spectaculos 300 de evenimente din 200 de cluburi din toată lumea.

Nakadia s-a mutat de ceva timp la Berlin, oraşul cel mai activ din Europa poate, la capitolul concerte, live-giguri şi happeninguri în domeniul muzicii. A devenit cu uşurinţă o prezenţă cunoscută în peisajul de clubbing german unde a crescut alturi de nume ca Westbam şi Timo Maas.

Cât despre tehnica de scratch-uri, bunul ei prieten Afrika Islam este cel care o îndrumă în domeniul acesta. Prima producţie a frumoasei thailandeze alături de producătorul berlinez Lukas Greenberg a fost lansată în luna ianuarie a acestui an.

Nakadia vrea să promoveze Thailanda şi muzica electronică

Cu toate astea, ţara ei influenţează în mod decisiv stilul de muzică pe care îl mixează: "Vreau să promovez muzica electronică în Thailanda, astfel încât să devină o alternativă la hip-hopul omniprezent pe scena de acolo. Sper că Thailanda este pregătită pentru asta!".

Cariera Nakadiei este una destul de neobişnuită: un manechin devine DJ de succes care animă mulţimea la ceremonia de închidere a Cupei Mondiale de Fotbal 2006 din Berlin. Love Parade este un alt eveniment masiv la care a particiapt.

Din 2007, Nakadia a devenit DJ resident într-unul din cele mai în vogă cluburi din Bangkok, Club Flix. Zvonurile potrivit cărora va calca pe urmele lui Tiesto şi în 2008 va mixa la Jocurile Olimpice din Beijing fac cu atât mai interesantă prezenţa ei în această seară.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite