Un mix de latino şi hip-hop, la Kristal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În seara aceasta îl puteţi vedea, în Kristal Glam Club, pe Hector Romero, un DJ apreciat pe plan internaţional. Un stil care combină house-ul, hip-hopul şi latino-ul îi deschide lui Romero

În seara aceasta îl puteţi vedea, în Kristal Glam Club, pe Hector Romero, un DJ apreciat pe plan internaţional. Un stil care combină house-ul, hip-hopul şi latino-ul îi deschide lui Romero porţile oricărui club şi, de ce nu, inimile clubberilor. Hector Romero şi-a început cariera de DJ destul de devreme, încă de la vârsta de 13 ani.

Cum stilul său de muzică a fost bine primit în cluburile de cartier în care performa în Bronx, curând a ajuns să mixeze în locaţii mai bine cotate cum este "Latin Dance Club Le Mirage" din New York. Devil Neste este un alt club şic în care tânărul s-a făcut curând cunoscut. Este acelaşi local în care şi-a început cariera bunul lui prieten, Louie Vega. Ulterior, a fost extrem de uşor să treacă la cluburi permium, cum sunt Save the Robots, The Red Zone, celebrul Palladium şi The Roxy. Cariera de DJ a artistului este dublată de una de producător al labelului Definity Records the Def Mix imprint. Anul acesta îi va aduce de altfel şi un turneu mondial alături de ceilalţi DJ de la respectivul label. Intrarea la petrecerea din seara aceasta este de 10 lei, până la ora 00:00, şi de 20 de lei, după această oră.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite