O mireasă părăsită şi-a făcut nunta folosind câinele pe post de mire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Emma Knight, de 41 de ani, din Portland, Dorset, Marea Britanie, a fost părăsită de iubitul ei mai tânăr, Paul Fox, în vârstă de 37 de ani, cu numai două săptămâni înainte de nuntă.

Emma Knight, de 41 de ani, din Portland, Dorset, Marea Britanie, a fost părăsită de iubitul ei mai tânăr, Paul Fox, în vârstă de 37 de ani, cu numai două săptămâni înainte de nuntă. Femeia făcuse însă o mulţime de cumpărături şi comandase o masă în grădina casei, la care urmau să vină peste 100 de invitaţi. Când a încercat să renunţe la comanda făcută către firma de catering, Emma a aflat că suma care i-ar fi fost returnată era ridicol de mică. În plus, rochia de mireasă nu putea fi returnată, iar în ceea ce priveşte costumul comandat pentru câinele ei preferat nici nu putea fi vorba de o anulare a comenzii. Decât să piardă atât de mulţi bani, femeia a decis să facă totuşi petrecerea.

În ziua Z, când au sosit invitaţii, Emma a apărut în curte purtând rochia de mireasă, însoţită de câinele ei "îmbrăcat" elegant, pe post de mire. Surâzătoare, ea le-a explicat musafirilor că a fost părăsită pentru o altă femeie, mult mai tânără, şi i-a rugat pe invitaţi să-i ţină de urât la masa de nuntă.

A urmat o petrecere ca-n filme, la care s-a raliat tot cartierul. Emma a dus gluma până la capăt, adică a primit toate cadourile de nuntă şi a plecat, în Franţa, în "luna de miere", împreună cu câinele.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite