Un minor a încercat să iasă din ţară cu o împuternicire falsă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un minor, de 16 ani, din Galaţi, a încercat să iasă din ţară prezentând la controlul de frontieră din Borş o împuternicire falsă. Ca urmare a extinderii verificărilor, precum şi din

Un minor, de 16 ani, din Galaţi, a încercat să iasă din ţară prezentând la controlul de frontieră din Borş o împuternicire falsă. Ca urmare a extinderii verificărilor, precum şi din declaraţiile celui în cauză, a reieşit faptul că tânărul s-a prezentat pe data de 17 ianuarie la o agenţie de turism din Galaţi pentru a-şi rezerva un loc pentru a doua zi cu destinaţia Italia. Fiind întrebat dacă posedă împuternicire de la părinţi, nu a putut să prezinte documentul solicitat, fapt pentru care nu i-a fost eliberat biletul de călătorie cerut.
La ieşirea din sediul agenţiei, acesta a fost racolat de un bărbat, căruia nu-i cunoaşte identitatea, care i-a oferit, contra sumei de 200.000 lei vechi, o împuternicire falsă. Minorului i-au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite