Mihaela Rădulescu, de la Monte Carlo la Festivalul Castanelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta prezentatoare de televiziune a revenit în ţară pentru a prezenta un spectacol la Baia Mare. Cu această ocazie, diva a ţinut să-şi regleze conturile cu eterna rivală Andreea Marin

Mihaela Rădulescu a fost prezentă aseară la Baia Mare, unde a urcat pe scenă în calitate de prezentatoare a Festivalului Castanelor. Venită direct de la Monte Carlo, ea nu a ratat şansa de a intra în direct la postul de televiziunea Realitatea TV pentru a lămuri proaspetele divergenţe cu Andreea Marin.
"Nu înţeleg, a fost o furtună care sper să treacă. Nu ne face bine niciuneia dintre noi. Nu e un război când se ceartă un om singur. A spune că nu vrei să fi comparat cu o anume persoană este o jignire fără argumente. Sper să ajungem la un moment de graţie în care să ne cerem scuze. Nu am nicio vină că Andreea Marin a început să mă înjure la un post de televiziune. M-am trezit atacată fără să fac nimic. Eu o iert, poate a avut o zi mai proastă", a declarat Mihaela Rădulescu.

Prezent în studoul Realitatea TV, Corneliu Vadim Tudor a încercat să contribuie în stilul deja consacrat la împăcarea celor două dive. "Ăsta nu e un război, e o bârfă muierească. Este firesc într-o societate democratică, sunt două fete frumoase pe care le ştiu din tinereţe. Din ce v-aţi luat suratelor? Împăcaţi-vă că vin vremuri grele! Am înţeles că de la Ştefan s-au luat, eu am fost prieten cu taică-su, Ştefan Bănică senior, am fost cu el la Crevedia. Mă doare sufletul că se ceartă, sunt puţine fete de calitatea lor. Împăcaţi-vă că trăim vremuri grele pe pământ. Am avut şi eu certuri cu scriitori, dar ne-am împăcat. Nichita mi-a făcut odată un catren, cum să te poţi supăra? E loc sub soare pentru toată lumea", a conchis liderul PRM.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite