Cei mici fredonează "Nana Nanino"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscuta interpretă Loredana vine cu un nou material discografic, dedicat puştilor "Nana Nanino" este cel mai recent album lansat de una dintre cele mai longevive prezenţe pe scena

Cunoscuta interpretă Loredana vine cu un nou material discografic, dedicat puştilor

"Nana Nanino" este cel mai recent album lansat de una dintre cele mai longevive prezenţe pe scena românească.

Adresat "tuturor copiilor cu vârste între unu şi o sută de ani", după cum mărturiseşte Loredana, "Nana Nanino" a fost lansat, de curând, la Sfântu Gheorghe.

Aici, artista a avut o întâlnire cu "Poliţia Verde a Copiilor", ai cărei membri, 22 la număr, sunt copii de gimnaziu care învaţă în şcolile din zona Deltei Dunării. Fiecare purtător al uniformei care militează pentru un mediu fără poluare a primit în dar câte un album.

"Nana Nanino" conţine nouă cântecele, interpretate de Loredana în duet cu vocea ei înregistrată la trei ani: "Prinţesa Blu", "Albăstrel", "Eu şi bunicul", "Prinţul Blu", "Copiii sirenelor". Ultima melodie are deja un videoclip animat, care rulează pe posturile muzicale.

Loredana doreşte ca o parte din banii obţinuţi din vânzarea acestui album să fie folosiţi la ajutarea unor copii talentaţi din punct de vedere muzical, dar fără posibilităţi materiale.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite