Un nou medicament naturist împotriva cancerului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După 15 ani de teste clinice o echipă de medici europeni a brevetat un nou medicament naturist care ajută în tratamentul a 35 de boli grave, printre care cancerul şi efectele chimioterapiei.

După 15 ani de teste clinice o echipă de medici europeni a brevetat un nou medicament naturist care ajută în tratamentul a 35 de boli grave, printre care cancerul şi efectele chimioterapiei. Medicamentul se numeşte Refensal şi este aprobat de Uniunea Europeană. În Franţa, Germania, Marea Britanie şi Spania, ministerele sănătăţii au dat undă verde terapiei cu acest medicament.

Produsul are în compoziţie printre altele Aloe vera, extract de ceai verde, Vitamina E, gluconat de zinc, Vitamina C, miere de albine, extract de ginseng, propolis, afine, extract de soia, Vitamina A, acid glutamic, cisteină, glicină, apă de mare. Medicamentul se administrează sub formă de spray bucal şi sirop şi ar putea apărea în România în circa o lună.

Cancerul reprezintă a doua cauză de mortalitate pe plan mondial, după bolile cardiovasculare. Statisticile arată că în Româniasunt peste 70.000 de bolnavi de cancer, mortalitatea cauzată de această maladie fiind mai mare decât în celelalte ţări din Europa de Vest.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite