Peste 100.000 de maşini fără taloane preschimbate vor fi radiate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Veşti proaste pentru proprietarii de autovehicule care au certificate de înmatriculare eliberate până în anul 1997. Ei riscă să se trezească cu maşinile radiate dacă până în data de 6

Veşti proaste pentru proprietarii de autovehicule care au certificate de înmatriculare eliberate până în anul 1997. Ei riscă să se trezească cu maşinile radiate dacă până în data de 6 martie nu-şi vor procura taloanele de tip nou.

Potrivit şefului Biroului Înma-triculări, comisarul-şef Petruş Stanciu, "şoferii care după această dată nu au noile certificate de înmatriculare vor fi nevoiţi să-şi înmatriculeze din nou maşinile". În Capitală sunt peste 100.000 de maşini în această situaţie. Şoferii bucureşteni au păreri împărţite despre această măsură. Cei care conduc maşini noi spun că aşa "se mai descongestionează traficul", în schimb, cei care sunt proprietarii autovehiculelor care riscă să fie radiate consideră că aceasta este o măsură excesivă. Preschimbarea certificatului de înmatriculare necesită, pe lângă multă rabdare pentru a înfrunta calvarul timpului pierdut la cozi interminabile, şi plata a două taxe, una de eliberare a noului talon, în valoare de 30 de lei, şi o alta pentru numere, de 24 de lei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite