E mâna lui Tăriceanu. Mă distrez cu ancheta lor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorul-şef al Departamentului Naţional Anticorupţie a anunţat, ieri, că Gigi Becali este acuzat de evaziune fiscală în legătură cu salariile plătite fotbaliştilor de la Clubul Steaua.

Procurorul-şef al Departamentului Naţional Anticorupţie a anunţat, ieri, că Gigi Becali este acuzat de evaziune fiscală în legătură cu salariile plătite fotbaliştilor de la Clubul Steaua. Prejudiciul adus statului ar fi de peste un milion de euro.
- Cum comentaţi acuzaţia de evaziune fiscală în legătură cu salariile plătite fotbaliştilor de la Clubul Steaua?
- Eu sunt acuzat? Păi şi de ce nu se face odată ancheta? S-o facă mai repede. Îi transmit lui Morar, prin voi, că îl rog să mă urmărească mai repede penal.
E o minciună sfruntată. Există state de plată, acte înregistrate, totul e legal.
- Cine credeţi că se află în spatele acestei acuzaţii?
- Astea vin de la Bodu, de la Tăriceanu Astea sunt manevrele lor securiste, comuniste. Cum îi atacă unul, cum vor să-i arate pisica. E cam greu să-mi arate mie pisica DNA-ul sau MMA-ul, sau cum îl numesc ei.
- Ce interes ar putea avea premierul Tăriceanu să vă atace?
- E invidios. Nu l-am depăşit în procente? Păi nu-l atac toată ziua că nu conduce bine ţara? Normal că e împotriva mea.
- Cum credeţi că se va finaliza această anchetă?
- Cum să se finalizeze? Ei fac anchete şi eu mă distrez cu ei. Nu-i normal să te distrezi cu nişte tâmpenii? Cu nişte minciuni? Evaziune fiscală închipuită. Nişte găinării d-ale lor cu care mă distrez eu. Mie îmi place aşa ceva.

Becali se ia şi de Dinu Gheorghe
Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, nu a uitat de jignirile aduse de preşedintele rapidist Dinu Gheorghe, care, după meciul câştigat de giuleşteni în campionat, i-a pus pe jucătorii săi să behăie în autocar, pentru a-i lua în râs pe roş-albaştri. Latifundiarul din Pipera l-a sunat ieri pe oficialul rapidist şi l-a ameninţat că, dacă va ajunge într-o funcţie influentă, va da în vileag unele implicaţii ale lui Dinu Gheorghe în afaceri cu droguri. "L-am sunat şi el nu a recunoscut, a spus că el n-a făcut nimic, că nu a pus jucătorii să behăie. Eu îl văd la televizor şi el nu recunoaşte. Ce i-am zis eu nu o să uite toată viaţa. Nu vreau să acuz deocamdată pe nimeni, eu doar i-am amintit de dosarele alea cu traficul de droguri, atunci când Dinu Gheorghe a plecat de la vamă. Poveştile acelea cu droguri în zarzavaturi şi legume", a precizat finanţatorul Stelei.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite