Şi mamă, şi vedetă?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De vorbă cu vedetele noastre despre cum e să fii mamă După Romaniţa Iovan şi Diana Lăscărescu, Sanda Ladoşi, Simona Bălănescu, Gina Tănase (fostă Ivaşcu) şi, recent, Livia Dilă

De vorbă cu vedetele noastre despre cum e să fii mamă

După Romaniţa Iovan şi Diana Lăscărescu, Sanda Ladoşi, Simona Bălănescu, Gina Tănase (fostă Ivaşcu) şi, recent, Livia Dilă şi Adriana Bahmuţean s-au hotărât să devină pentru prima dată mame.

Maternitatea la vârste fragede nu este tocmai o modă în România şi asta nu numai din cauza părinţilor grijulii care ne învaţă că o dată ce ai copii s-a dus cu tinereţea! Există locuri, să luăm la întâmplare Berlinul sau Parisul, unde cuplurile de tineri de nici măcar 25 de ani se plimbă senini cu cărucioarele cu copii prin cartierele şic ale metropolelor, ca şi când maternitatea ar fi ceva firesc şi fără bătăi de cap. Din cauza condiţiilor ceva mai puţin favorabile, femeile din România se hotărăsc însă tot mai târziu să aducă pe lume copii, cauza principală fiind cariera sau dorinţa de a asigura copiilor un climat economic şi familial stabil. Am stat de vorbă cu câteva dintre vedetele noastre, curioşi să ştim cum se împacă statutul de mamă cu ritmul solicitant al vieţii de televiziune.

Deşi îi e dor de pupitrul de la ştiri, Simona Bălănescu e fericită cu Andrei Marc

Prezentatoarea ştirilor de la Realitatea TV Simona Bălănescu a devenit mămică pe 19 martie, când l-a născut pe Andrei Marc, un băieţel căruia acum i se spune, până la botez, "Băieţică": "Băieţică are ochii negri, mai bine spus de culoarea Mării Negre în larg, tenul măsliniu şi părul tot negru", spune fericită Simona. Acum, că totul s-a terminat cu bine, poate spune că a fost o naştere uşoară, procedura peridurală făcând minuni. Simona ne-a povestit în exclusivitate cât de bine s-au împăcat Andrei Marc şi cariera ei şi cât de activ a fost încă de mic: "Încă din burtică, Marc a fost o mică vedetă. O să apară în filmul <> , în regia lui Nicolae Mărgineanu. Am jucat acolo, scurt, rolul unui reporter, eram însărcinată în 5 luni, iar la final, când eroina principală îşi vede copilul la ecograf, este filmat chiar Băieţică al meu. De altfel, tot el a apărut şi la Pastilele de Sănătate pe care le realizez la Realitatea TV, atunci când temele erau legate de sarcină!". În prezent, Simona este în concediu şi va sta câteva luni acasă, după care îşi doreşte să revină la colegii ei.

Sanda Ladoşi: "Totul s-a schimbat, nimic nu mai e la fel!"

De când a născut un băiat, pentru Sanda Ladoşi nimic nu mai e la fel ca înainte, timpul ei fiind sută la sută acaparat de cel mic. Dar asta îi face o bucurie mare, pentru că, spune ea, <> . <> , spune Sanda, aşa că nici nu ne mirăm de ce se simte uşor <> .

6! Vine bebe!

La cei 33 de ani, Livia Dilă, prezentatoarea emisiunii "6! Vine presa", s-a hotărât să facă un copil, deşi i-ar fi plăcut să aibă un bebeluş încă de acum 3 ani. Cu toate astea, spune ea, "acum este perfect, un copil trebuie să vină când cuplul este stabil, nu chiar la prima tinereţe, pentru că sunt multe responsabilităţi şi schimbări".

La 2 luni, schimbările sunt încă minore, poate doar o grijă mai mare în alimentaţie şi program de somn, starea de somnolenţă apărând şi pe parcursul zilei. Dar, hei, cui nu i se întâmplă să caşte la lucru în jur de ora 16?!! "Acum am grijă să beau lapte, înainte nu-l suportam, mănânc mai multe fructe şi nu mai beau cafea", ne-a mărturisit ea.

Până la naştere, au mai rămas încă 7 luni de petrecut în faţa camerelor, aşa că Livia se gândeşte deja la trucuri cosmetice şi la ce haine va purta când burtica se va vedea, deşi, "mai nou, toată lumea spune că viitoarele mămici sunt foarte sexy..."...

Din fericire, bebeluşul s-a dovedit cooperant în timpul filmărilor, arătându-se, cum zice ea, foarte interesat de ce se discută la "6! Vine Presa"…

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite