O mamă reclamă că i s-a schimbat copilul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din localitatea Moviliţa îi acuză pe medicii de la spitalul "Sf. Pantelimon" că i-au înlocuit nou-născutul cu un alt copil. Corina Năstasă (25 ani) a primit un băiat născut

O femeie din localitatea Moviliţa îi acuză pe medicii de la spitalul "Sf. Pantelimon" că i-au înlocuit nou-născutul cu un alt copil.

Corina Năstasă (25 ani) a primit un băiat născut mort, deşi femeia susţine că a adus pe lume o fetiţă. Acum, tânăra refuză să îngroape copilul şi cere efectuarea unor teste ADN. "Cât am stat în spital, şi asistentele şi medicul au spus că este fată. Pe toate actele este trecut sexul feminin, dar pe certificatul de naştere mi-au spus că este băiat", a declarat tânăra.

Femeia a depus o reclamaţie la Poliţie, împotriva doctorilor care au asistat-o pe perioada sarcinii. Corina Năstase a anexat la plângere ecografiile fătului, drept dovadă că aştepta o fetiţă. Afirmaţiile tinerei nu sunt confirmate de medici. "Aştept rezultatele ADN şi sunt convins că nu a fost decât o încurcătură de hârţoage" a declarat dr. Nicolae Moise, şeful spitalului.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite