Mai "lucrează" la un copil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Monica Gabor şi omul de afaceri Irinel Columbeanu s-au cunoscut la 13 iulie 2005. Pentru ei, acea zi a fost una cu noroc, căci de atunci au rămas împreună şi formează, în ciuda tuturor

Monica Gabor şi omul de afaceri Irinel Columbeanu s-au cunoscut la 13 iulie 2005. Pentru ei, acea zi a fost una cu noroc, căci de atunci au rămas împreună şi formează, în ciuda tuturor controverselor, unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Nici diferenţa de vârstă de 30 de ani nu i-a împiedicat să se iubească.

Deşi părea un etern cuceritor, Irinel Columbeanu s-a decis, la finele anului 2005, să renunţe la burlăcie. Încă de la începutul relaţiei, cei doi şi-au dorit foarte mulţi copii. Ba chiar glumeau pe seama faptului că vila lor din Izvorani are destule camere... Şi iată că, la nici doi ani de când s-au cunoscut, cei doi sunt căsătoriţi şi proaspăt părinţi ai Irinei. Cum primul lor copil s-a născut la începutul lunii decembrie, în urma unui calcul cât se poate de simplu, Irinel Columbeanu şi-a exprimat dorinţa de a mai avea, tot în 2007, încă un moştenitor. Aşadar, dacă se grăbesc, Monica şi Irinel pot începe "lucrul" pentru a-şi realiza visul de a avea doi copii născuţi în acelaşi an.

Nici nu se născuse şi Irina Columbeanu era deja cel mai răsfăţat bebeluş. Camera fetiţei este pregătită de câteva luni bune şi a fost amenajată cu mobilă în valoare de peste 100 de milioane de lei vechi. Primul drum făcut cu un autovehicul, Irina l-a savurat pe deplin în limuzina Mercedes a miliardarului. Mai mult, la doar câteva zile de la naştere, mezina Columbeanu e pe cale să devină cel mai tânăr acţionar la firmele tatălui. Şi asta pentru că Irinel a refuzat ajutorul primit în mod firesc de la stat, de opt milioane de lei vechi, însă s-a interesat dacă poate legal să o facă pe Irina acţionar la companiile sale. Iar la toate acestea se adaugă hăinuţe de la cele mai mari case de modă din lume la care alţi copii nici nu visează...

Despre ea

Abia a împlinit 20 de ani la începutul anului (8 ianuarie). Monica a intrat în lumea showbiz-ului, ca manechin şi fotomodel, dar s-a făcut remarcată o dată cu mediatizarea relaţiei cu omul de afaceri Irinel Columbeanu, care acum îi este partener de viaţă. A afirmat întotdeauna despre relaţia ei cu miliardarul că este una sinceră şi este construită pe sentimente de iubire.

Despre el

Are 50 de ani şi este un om de afaceri de succes a cărui avere a fost estimată în Topul celor mai bogaţi 300 de români realizat de Capital la 90 de milioane de dolari. Are afaceri în telecomunicaţii, imobiliare, materiale de construcţii. A avut relaţii cu unele dintre cele mai frumoase femei din showbiz, iar acum e fericit alături de Monica, cea care îi e soţie şi i-a "dăruit" o fetiţă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite