Victor Ponta: Preşedintele Băsescu este o umilinţă pentru România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta
Victor Ponta

Liderul PSD Victor Ponta a declarat că „este o umilinţă pentru România să aibă un preşedinte ca Traian Băsescu". Ponta a spus şi că nu va exista niciun guvern PSD-PDL, întrucât ceea ce vor oamenii nu poate fi întors de preşedinte, notează Mediafax.

„E foarte adevărat. Şi eu exclud. Nu va fi niciun guvern PSD-PDL", a spus Victor Ponta, întrebat despre faptul că preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, la PRO TV, că nu crede în posibilitatea unui Guvern PSD-PDL după viitoarele alegeri, el precizând însă că "o variantă care să apropie două partide este PDL-PNL“.

Întrebat despre faptul că preşedintele a spus că s-a simţit jignit în ultimii ani, Victor Ponta a replicat:

„Cred că pentru România au fost opt ani de umilinţe, pentru noi, ca români, să avem în funcţia de preşedinte un om cu un nivel atât de scăzut şi profesional şi moral. Este o umilinţă pentru România să aibă un preşedinte ca Băsescu“.

Întrebat dacă va numi un guvern USL, în cazul în care USL va avea o majoritate parlamentară în iarnă, preşedintele a recomandat tuturor să citească cu atenţie articolul 103 din Constituţie.

„Şi îi rog pe toţi politicienii să citească articolul 103 şi să vadă şi comportamentul meu când am chemat partidele pentru consultări la formarea Guvernului Ungureanu. Eu am chemat exact pe formularea din articolul 103“, a răspuns Traian Băsescu.

Citeşte şi Declaraţia preşedintelui Traian Băsescu

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite