Traficul crescut spre litoral a provocat tamponări în şir

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Turiştii care se îndreptau ieri spre litoral au avut răbdarea pusă la grea încercare: au rămas blocaţi pe autostradă.

Prima cauză a acestei aglomerări au fost tamponările produse pe Autostrada Soarelui. „A durat până au fost scoase maşinile de pe benzile unde s-au produs tamponările şi a fost reluat traficul normal", au explicat poliţiştii.

Şoferii care au scăpat din haosul de pe autostradă au dat de un nou hop, în faţa barierelor de la staţia de taxare Feteşti. Pe lângă faptul că au oprit ca să achite taxa de pod, au mai aflat cu surprindere că de ieri cuantumul s-a majorat cu un leu, adică de la 10 la 11 lei.

Cum cei mai mulţi nu ştiau că trebuie să mai scoată bani din buzunar, şoferii au pierdut minute în şir până să primească explicaţiile necesare şi să aştepte restul. La ora 8.00, coada de maşini depăşea 10 kilometri.

Nici cei care au optat pentru rutele ocolitoare nu au fost mai norocoşi. Pe DN 22 C, Cernavodă „avem pe teren 20 de poliţişti care se ocupă de fluidizarea şi dirijarea traficului şi sperăm să nu mai fie probleme", a declarat comisarul Constantin Bădângă, şeful Biroului Drumuri Naţionale şi Europene Constanţa.

Rute ocolitoare

Poliţiştii recomandă turiştilor să folosească pentru a ajunge pe litoral şi rutele ocolitoare: drumul judeţean 223 Cernavodă-Ion Corvin-Murfatlar-Constanţa şi DN 2A Bucureşti-Urziceni-Slobozia-Hârşova-Constanţa. 

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite