Una dintre legendele rockului mondial revine în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rockerii britanici de la Uriah Heep vor bucura mâine, 26 august, publicul din partea de vest a României. Ei vor concerta la Arad, la invitaţia primăriei municipiului şi vor cânta în faţa

Rockerii britanici de la Uriah Heep vor bucura mâine, 26 august, publicul din partea de vest a României. Ei vor concerta la Arad, la invitaţia primăriei municipiului şi vor cânta în faţa câtorva zeci de mii de spectatori, pe scena amenajată în zona ştrandului "Neptun" din oraş.
În cadrul aceluiaşi eveniment vor evolua trupele Simplu, Pacifica, Bere Gratis, dar şi Mihai Mărginean, iar în deschiderea show-ului, greii rockului bănăţean CARGO. Recitalul Uriah Heep va dura circa o oră şi jumătate. Aproximativ 300 de kilograme cântăresc bagajele artiştilor care sosesc cu avionul de la Londra la Budapesta, de unde vor fi transportaţi spre Arad cu autocarul.
Scena, deplasată special de la Bucureşti, va avea dimensiuni impresionante şi va fi echipată cu două seturi complete de backline, amplificatoarele preferate ale marilor chitarişti, printre care se numără, evident, şi Mick Box, liderul dintotdeauna al grupului Uriah Heep. Din show nu vor lipsi, bineînţeles, celebrele piese "Lady In Black", "Look At Yourself", "Tears In My Eyes", "July Morning".

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite