Un jandarm, soţia şi copilul lor, găsiţi morţi în casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un jandarm din Buzău, soţia acestuia şi copilul lor de numai 5 ani, au fost găsiţi, miercuri la prânz, fără suflare, zăcând în apartamentul lor din cartierul Dorobanţi. Cadavrele celor

Un jandarm din Buzău, soţia acestuia şi copilul lor de numai 5 ani, au fost găsiţi, miercuri la prânz, fără suflare, zăcând în apartamentul lor din cartierul Dorobanţi. Cadavrele celor trei au fost descoperite de un alt jandarm, care a urcat pe o scară adusă de pompieri şi a spart geamul locuinţei. Pentru că uşa era închisă din interior, anchetatorii cred că au de-a face cu un dublu asasinat, urmat de sinuciderea criminalului, cel mai probabil, jandarmul.

Marian Stoian avea 35 de ani şi lucra la o grupă operativă din cadrul Comandamentului Judeţean de Jandarmi. Soţia acestuia, Chivuţa, era cu 4 ani mai mare şi era asistentă medicală. Împreună aveau un băieţel de şase ani.

Ieri-dimineaţă, colegii lui Marian au bănuit că s-a întâmplat ceva atunci când au observat că acesta nu a venit la serviciu şi nici nu răspundea la telefon. La orele prânzului, mai mulţi colegi au mers la domiciliul acestuia, pentru a vedea ce se întâmplă. Au găsit uşa închisă, iar din apartament nu răspundea nimeni. După ce s-au convins că nici rudele nu au habar de familia Stoian, jandarmii au sunat la pompieri şi au cerut o scară pentru a intra pe geam.

Crimă şi sinucidere?

"Unul dintre jandarmi a urcat, noi am ţinut scara, el a spart geamul, după care a coborât îngrozit şi ne-a spus să sunăm la poliţie, că e mare nenorocire", ne-a declarat unul dintre pompierii sosiţi la intervenţie.

După primele cercetări, poliţiştii cred că, mai întâi, bărbatul şi-a omorât soţia şi copilul, după care s-a sinucis. Femeia a fost descoperită în dormitor, cu capul în jos şi cu mai multe înţepături de cuţit în partea superioară a abdomenului. Bărbatul şi copilul au fost găsiţi într-o altă încăpere. Jandarmul prezenta atât urme de înjunghiere la nivelul corpului, cât şi o tăietură la gât. Copilul a murit, spun surse din rândul anchetatorilor, prin strangulare.

"Un băiat vesel"

Atât vecinii, cât şi colegii jandarmului spun că l-au văzut sau chiar au vorbit cu Marian cu o seară înainte de tragicul eveniment. Apropiaţii bărbatului nu cred în varianta crimei urmate de sinucidere.

"Era un băiat vesel. Venea mereu cu copilul la noi, la bancă, şi se purta foarte frumos cu cel mic. Nu cred că a putut să-şi omoare copilul nici dacă avea cel mai mare motiv", ne-a spus una dintre vecinele familiei Stoian. Alţi vecini, tineri din anturajul lui Marian, susţin că jandarmul avea patima jocurilor de noroc şi că îşi făcuse datorii de sute de milioane de lei la cămătari. Ei cred că datoriile fără scăpare au dus la moartea întregii familii.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite