VIDEO Jaf armat în Capitală / Hoţii au fugit cu 19.000 de euro, iar victimele au ajuns la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două persoane au fost jefuite de 19.000 de euro, marţi seară, pe strada Borşa din Sectorul 1 al Capitalei, de trei bărbaţi înarmaţi, relatează Mediafax.

UPDATE 8.40

Una dintre cele două victime, un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani, este în stare stabilă, potrivit purtătorului de cuvânt de la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca. „Avea o plagă împuşcată în zona toracică şi una la braţ, de la gloanţe de cauciuc. Rănile sunt superficiale. El se află în continuare sub supravegherea medicilor“, a declarat, pentru „Adevărul de Seară“, Bogdan Opriţa.

UPDATE 08.20

Cei trei hoţi şi maşina în care erau, un Land Rover 600 de culoare verde, cu numărul de înmatriculare B-096989, au fost daţi în consemn la frontieră. Datele lor au fost transmise la toate inspectoratele de poliţie din ţară. Hoţul care se afla la volanul maşinii cu care au fugit are 22 de ani şi este din Bucureşti.

Cele două persoane s-au întâlnit pe strada Borşa, fiecare având asupra sa sume de bani în euro. În timp ce acestea discutau în stradă, trei bărbaţi au coborât dintr-o maşină Aro şi le-au cerut banii, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.

Pentru că cei doi au refuzat să le dea banii, agresorii au tras mai multe focuri de armă, cu gloanţe de cauciuc, şi i-au rănit la nivelul braţelor. După ce au luat 19.000 de euro, cei trei s-au urcat în maşina cu care au venit şi au dispărut, în jurul orei 20.50.

Cele două victime au fost transportate la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, cu răni uşoare, a mai spus Ciocan.

Surse din Poliţie au declarat, pentru Mediafax, că maşina în care se aflau cei trei jefuitori este un jeep Land Rover de culoare verde şi că aceasta a fost oprită, marţi noapte, de o patrulă a poliţiei rutiere. Şoferul maşinii a fost identificat şi a primit o amendă pentru că a circulat cu faza lungă.

La acel moment patrula respectivă nu primise încă pe staţie anunţul privind jaful din Sectorul 1 al Capitalei. Poliţiştii rutieri ilfoveni au reuşit totuşi să obţină datele complete şi semnalmentele unuia dintre făptaşi. Este vorba despre un tânăr de 22 de ani, din Bucureşti, fără antecedente penale, au precizat sursele citate.

După ce s-au transmis informaţiile despre căutarea celor trei, maşina în care se aflau aceştia a mai fost oprită o dată, într-o zonă dintre localităţile ilfovene Afumaţi şi Pantelimon, sub pretextul unor verificări.

Şoferul a oprit maşina la semnalele poliţiştilor, însă cei trei şi-ar fi dat seama că se încearcă o manevră. Şoferul a demarat în trombă, agăţându-l pe unul dintre poliţiştii care l-au oprit, acesta fiind rănit uşor la o mână, au mai precizat sursele citate.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite