În oraşul italian Bari se deschide Parcul Iubirii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un parc în care cuplurile se pot zbengui în voie se va deschide la Bari, în Italia. Îndrăgostiţii vor beneficia de linişte şi siguranţă pentru numai trei euro, primele cinci minute fiind

Un parc în care cuplurile se pot zbengui în voie se va deschide la Bari, în Italia. Îndrăgostiţii vor beneficia de linişte şi siguranţă pentru numai trei euro, primele cinci minute fiind oferite gratuit. Multe cupluri din Italia consideră că e dificil să găsească momente de intimitate în condiţiile în care preţurile sunt mari şi sunt obligaţi să trăiască împreună cu părinţii mai multă vreme. Antreprenorul Giuseppe Foggetti este iniţiatorul parcului care va fi situat la periferia sudică a oraşului, în apropiere de stadionul San Nicola. În afara preţului de intrare, de trei euro, cuplurile mai trebuie să plătească 1,5 euro pentru fiecare jumătate de oră cât rămân suplimentar.

Momente intime în maşină

"M-am gândit să creez un loc pentru cei care vor să petreacă momente intime împreună, fără să se gândească dacă ar putea şoca pe cineva. Intenţionez să ofer siguranţă şi discreţie", spune Foggetti. Nu va fi Eurodisney, dar va fi, fără îndoială, un loc pentru cei care vor să se simtă bine, mai spune iniţiatorul.

Va fi un veritabil parc al dragostei, în care cuplurile se vor bucura de tot confortul la preţuri acceptabile, subliniază el. Foggetti a investit în proiect 150.000 de euro. Mai sunt puţine zile până la deschiderea oficială a parcului, dar se înregistrează deja o intensă forfotă nocturnă în zonă. "Îmi lipseşte doar ultima autorizaţie, care trebuie eliberată de primărie", explică Foggetti. Obiectivul proiectului este realizarea unei zone sigure dedicate în special celor care vor să petreacă momente intime în maşină fără să le pese de ceea ce se petrece în jurul lor. Intimitatea clienţilor va fi garantată de o împrejmuire exterioară şi de un sistem de despărţituri care vor separa o maşină de alta. O dată inaugurat, parcul va oferi de lucru la cinci oameni. Dar deja există voci care pun problema legalităţii iniţiativei.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite