Fiul lui Ion Raţiu: „Îmi plac românii, chiar şi manelele" - Revista presei interne

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doar apropiaţii familiei şi-au adus aminte de Ion Raţiu
Doar apropiaţii familiei şi-au adus aminte de Ion Raţiu

Presa internă de astăzi scrie despre fiul lui Ion Raţiu, câştigarea marelui premiu la Loto 6/49 sau participarea Irinei Sandu ca indider la Mozilla. Printre alte subiecte, tinerii care fac sport au un loc de muncă mai bine plătit, iar OMS respinge acuzaţia că a indus panică pandemică.

Fiul lui Ion Raţiu: „Îmi plac românii, chiar şi manelele”. La 10 ani de la moartea marcantului lider ţărănist, fiul său, Indrei, povesteşte despre copilăria petrecută alături de acesta, politică, bani şi viaţa lui în România. Astăzi se împlinesc zece ani de la moartea celui numit „Domnul cu papion”, fondatorul primului cotidian privat din România, Ion Raţiu. Fiul său, Indre, îşi aduce aminte cum a crescut cu guvernantă şi cum prima avere a tatălui său a provenit din afaceri navale. Indre Raţiu spune că tatul său a murit fericit, chiar dacă a avut dezamăgiri, scrie Evenimentul Zilei.

Premiul de aproape un milion de euro la Loto 6/49 a fost câştigat.
Biletul norocos a fost cumpărat dintr-o agenţie din Mureş. Ultima dată, premiul la categoria I a fost câştigat pe 24 decembrie 2009.  Marele premiu pus în joc la Loto 6/49 de aproape un milion de euro a fost câştigat la extragerea de duminică, 17 ianuarie. Numerele norocoase sunt 37, 12, 38, 14, 23 si 22, iar biletul a fost cumpărat dintr-o agenţie din Mureş, anunţă Cotidianul.

Irina Sandu, insider la Mozilla. A făcut liceul în Germania, a stat o vre­me în Olanda, va absolvi în Bucureşti a doua facultate. Irina Sandu crede într-un Internet deschis, accesibil tuturor şi ac­ti­vează în Fundaţia Mozilla, organizaţie non-profit cu cartierul general în SUA. Septembrie 2009. Pentru prima dată de la lansarea sa, cu 5 ani în urmă, browser-ul Firefox (navigatorul web) este mai utilizat în România decât rivalul Internet Explorer de la gigantul Microsoft. Firefox repetă reuşita în luna decembrie, iar prima parte a anului îl găseşte încă în faţa IE, conform statisticilor StatCounter.com, citat de Jurnalul Naţional.

Tinerii care fac sport au un loc de muncă mai bine plătit. Activitatea fizică hrăneşte mintea, ajută la creşterea celulelor nervoase şi la eliminarea inflamaţiilor, este concluzia cercetătorilor suedezi. ortul pare a fi "remediul" universal, având beneficii nu doar pentru condiţia fizică sau asupra sistemul cardiovascular. ercetătorii suedezi au descoperit că persoanele care fac minimum 90 de minute de sport pe săptămână obţin rezultate mai bune la testele cognitive decât restul. potrivit Gândul.    

OMS respinge acuzatia ca a indus panica pandemica. OMS si producatorii de vaccin din Europa se apara impotriva invinuirilor unor oficiali europeni care acuza  ca organizatia a fost influentata necorespunzator de companii si a exagerat amenintarea virusului pandemic. Keiji Fukuda, consultant special al Directorului General al OMS pentru gripa pandemica a declarat intr-o conferinta de presa ca o critica constructiva este bine venita , dar acuzatiile de “ falsitate a pandemiei “ ale unui grup de oficiali europeni condus de Dr. Wolfgang Wodarg, medic german , care prezideaza Comitetul de Sanatate al Consiliului Europei , este “gresita stiintific si incorecta istoric “, notează Gardianul.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite