5 întrebări pentru o vedetă tv: Cătălin Ştefănescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cătălin Ştefănescu prezintă emisiunea „Garantat 100%“, difuzată de TVR 1.

Adevărul: Cu ce invitat ai avut cele mai mari emoţii?

Cătălin Ştefănescu: Am emoţii la fiecare emisiune. E normal să fie aşa. Chiar şi după 15 ani de făcut meseria asta şi după 10 ani de când am început emisiunea. De fiecare dată întâlneşti oameni speciali şi, de fiecare dată, emoţiile sunt aceleaşi.

Cu cine ţi-ar fi plăcut să cânţi dacă ai fi făcut muzică?

E marea mea nostalgie faptul că nu am făcut muzică. Nu e vorba de a cânta cu cineva anume, ci de bucuria absolută de a te exprima prin muzică. E fabulos să poţi să vorbeşti prin muzică, fie şi în intimitate, pentru tine.

A explora posibilităţile unui instrument muzical şi a-l face să fie o parte din tine sunt dimensiuni ale unuia dintre miracolele la care, teoretic, cu toţii avem acces.

Ai invita-o pe Oana Zăvoranu la o emisiune de-a ta?

De ce nu? Am cunoscut-o pe Oana Zăvoranu atunci când colabora cu TVR. Am prezentat împreună concertul grupului Scorpions, la Cerbul de Aur.

Dacă Oana Zăvoranu are ceva de povestit despre cartea ei favorită, despre muzica, filmul, spectacolul de teatru, operă sau dans care ei i-au spus ceva, sigur că da.

De ce ar fi fenomenul cultural, oricare va fi fiind chipul lui, destinat doar unora? Cultura e un fenomen generos, la care avem acces cu toţii.

Cum se distrează Cătălin Ştefănescu?

Cu prietenii, la gătit, la concerte, la petreceri, la spectacole, pe coclauri, în tot soiul de locuri şi situaţii.

Care sunt emisiunile tale preferate?

Mă uit cu drag la ,,Nocturne”, la emisiunea lui Horia Roman Patapievici de la TVR Cultural, la „Parte de carte”, la emisiunea lui Moise Guran de la Antena 3, la emisiunile lui Doru Ionescu de la acelaşi TVR Cultural, la emisiunile în care îmi văd prieteni pe care îi admir, pe Radu Naum, Marian Voicu, Cristi Geambaşu, Radu Paraschivescu, Traian Ungureanu, Cătălin Tolontan, Marius Chivu, Gabi Giurgiu... Mă uit la ,,Profesioniştii”, la ,,Cap şi Pajură”, la emisiunile colegilor de la TVR Cluj, pe TVR 3, la multe…

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite