5 întrebări pentru o vedetă TV: Ernest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ernest revine cu un nou sezon al emisiunii „Trădaţi în dragoste“, duminică, 8 martie, de la ora 22.00, la Prima TV.

1 Adevărul: Dacă nu ar exista „Trădaţi în dragoste“, la ce ţi-ai dori să lucrezi?

Nu am un răspuns exact la această întrebare. Sunt multe lucruri pe care mi-ar plăcea să le fac sau, mai bine zis, la care aş vrea să iau parte, spre exemplu documentarea. De asemenea, mă atrage şi partea de producţie, munca din spatele camerei.

2 Care este portretul-robot al publicului tău?

Cei care urmăresc „Trădaţi în dragoste“ sunt familiştii, în procent de peste 65%.

3 Ai fi ajuns în televiziune dacă nu ar fi existat „Big Brother“?

Nu cred că aş fi avut vreo tangenţă cu acest domeniu dacă nu mi s-ar fi oferit şansa de a participa la „Big Brother“. Practic mi-a schimbat viaţa, dar pe mine ca persoană nu m-a schimbat! 

4 Tot mai multe personaje sunt promovate în urma unor reality-show-uri. E de bine sau de rău?

Depinde de calitatea acestor personaje. Din păcate, în zilele noastre, publicul se orientează după false valori. Tendinţa este de a căuta vulgaritatea, prostia. Suntem invadaţi cu tot felul de personaje lipsite de o minimă cultură sau un minim bun-simţ.

Aceste persoane au perimat conceptul de celebritate, pe care şi l-au atribuit fără a avea realizări notabile. Dar oricum, diamantele rămân diamante chiar şi când sunt acoperite cu noroi.

5 Show-urile de televiziune sunt pline de personaje gen Magda Ciumac, Nikita etc. Crezi că emisiunea ta mai atrage public având în vedere că protagoniştii ei sunt oameni simpli/actori?

Ce legătură au Magda Ciumac, Nikita sau alte personaje similare cu ce facem noi şi de ce vi se pare ciudat că protagoniştii emisiunii sunt oameni simpli?

 Cazurile pe care le prezentăm sunt cele ale unor oameni obişnuiţi, care au probleme în dragoste. Nu e nimic greşit în asta.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite