"Ce se întâmplă, doctore?"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oana Cuzino şi invitaţii săi - pro şi contra operaţiilor estetice . Oana Cuzino dezbate, astăzi, la "Ce se întâmplă, doctore?", împreună cu invitatele sale celebre, problema operaţiilor

Oana Cuzino şi invitaţii săi - pro şi contra operaţiilor estetice .

Oana Cuzino dezbate, astăzi, la "Ce se întâmplă, doctore?", împreună cu invitatele sale celebre, problema operaţiilor estetice. Daniela Gyorfi, Cristina Spătar şi Silvia de la Bordo împărtăşesc cu telespectatorii Pro TV opiniile lor în legătură cu chirurgia estetică, iar psihologul concursului "Poftiţi la slăbit!", Mirela Zivari, atrage atenţia asupra implicaţiilor pe care astfel de intervenţii le au asupra psihicului femeilor.

Acestora li se va alătura Ionela Târlea, singura sportivă din România care a recunoscut că a trecut printr-o operaţie de mărire a sânilor şi care vorbeşte la Pro TV despre influenţa unei astfel de intervenţii asupra vieţii de sportiv.

Interpreta de muzică populară Elena Merişoreanu mărturiseşte că şi-ar dori să apeleze la operaţiile estetice şi, însoţită de echipa show-ului de la Pro TV, face o vizită medicului Dana Jianu. Ce sfaturi a primit interpreta din partea specialistului în chirurgia estetică veţi afla astăzi, de la ora 17.15. (Simona Tudorache)

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite