Un fost general de informaţii îl consiliază pe şeful Consiliului Judeţean Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Foştii conducători ai serviciilor de informaţii se bucură de mare căutare printre şefii administraţiei publice ieşene. Noul preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi, PSD-istul

Foştii conducători ai serviciilor de informaţii se bucură de mare căutare printre şefii administraţiei publice ieşene. Noul preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi, PSD-istul Constantin Simirad, l-a recrutat în echipa consilierilor personali pe Gheorghe Corjaţanu, general în cadrul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, trecut în rezervă în toamna anului trecut printr-un decret semnat de preşedintele Traian Băsescu. "Este foarte greu să intri în tainele Consiliului Judeţean. Pe domnul Corjaţanu îl cunosc bine, mi-a fost coleg de şcoală", şi-a motivat ieri Simirad decizia.

O promovare similară a avut loc, în primăvară, la Prefectura Iaşi. Atunci, prefectul interimar Marius Bodea l-a numit în funcţia de şef al cancelariei sale pe generalul în rezervă Tiberiu Simion, fost şef al Serviciului Român de Informaţii, secţia Iaşi. În plus, Simion a primit şi atribuţii de control.

Tot ieri, Simirad a anunţat că doreşte "să-l reactiveze", cu o funcţie de consilier personal, şi pe Neculai Răţoi, primar PSD al Paşcaniului timp de 25 de ani, rămas fără fotoliu după alegerile de luna trecută. "Dacă va accepta, se va ocupa de instruirea primarilor din judeţ cu privire la obţinerea fondurilor structurale", a precizat Simirad.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite