"Am un început de gonartroză"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Am 43 de ani şi de la vârsta de 41 de ani am un început de gonartroză la genunchiul drept, cu dureri la efort. La coloana vertebrală, la radiografie mi s-au descoperit ciocuri. Am făcut

Am 43 de ani şi de la vârsta de 41 de ani am un început de gonartroză la genunchiul drept, cu dureri la efort. La coloana vertebrală, la radiografie mi s-au descoperit ciocuri. Am făcut diverse proceduri de fizioterapie, merg anual şi la băi, iau diverse medicamente (Diclofenac) şi creme locale, dar starea mea nu se ameliorează. Dacă puteţi să-mi daţi nişte sfaturi prin intermediul revistei, v-aş fi recunoscător. Am trimis câteva poze, aşa cum aţi cerut. Vă mulţumesc".

Răspuns

Stimate domn, problema de la genunchiul dvs. îşi are originea tot la nivelul coloanei vertebrale, unde există dereglări energetice majore. Sunt probleme pe de o parte moştenite de la tatăl dvs., dar şi rezultate în urma unei căzături sau lovituri pe care aţi suferit-o în tinereţe. Această dereglare se întinde pe toată lungimea coloanei şi vă va influenţa negativ starea de sănătate în timp. Sunt vizaţi nu numai genunchii (Atenţie! Este foarte probabil ca în următoarele luni să aveţi probleme şi la genunchiul stâng), dar şi o parte din organele interne, în special digestia.

Din ceea ce am văzut în câmpul dvs. energetic, aveţi şi o colită care vă produce mici probleme de câţiva ani. De asemenea, regiunea inghinală, în special vezica urinară şi prostata emit o radiaţie puternic luminoasă şi v-aş sugera să faceţi câteva investigaţii la un specialist urolog. De asemenea, trebuie să acordaţi o mare atenţie respiraţiei, deoarece, dereglările coloanei vă afectează şi plămânii, unde ar putea de asemenea să aveţi, în timp, probleme.

Acum în zona pulmonară există un surplus energetic care poate fi eliminat prin exerciţii de respiraţie. Din ceea ce am văzut, sunteţi şi fumător, iar acest lucru vă sporeşte "şansele" ca în anii ce vin să vă confruntaţi cu probleme pulmonare. În ceea ce priveşte gonartroza, sfatul meu este să menajaţi articulaţiile genunchilor, dar să urmaţi un program de întreţinere a acestora prin fiziokinetoterapie şi cure balneare.

Concomitent, puteţi apela şi la bioenergoterapie, iar sfatul meu este să încercaţi şi un tratament cu acupunctură care se pretează foarte bine pe profilul dvs. bioenergetic. Vă doresc multă sănătate!

Aştept întrebările dvs. referitoare la tratamente naturale şi alternative pe adresa danionel@yahoo.ca

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite